Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №277 від 01.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Некругла дата

А у фойє розгорнулася виставка-продаж книжок про Володимира Висоцького і самого Володимира Висоцького. Автора, за життя якого було надруковано лише один (!) його вірш.

"О народном Володе я песню сложил"

25 січня Володимиру Висоцькому виповнилося би 69 років

Вшанувати пам’ять народного барда, актора та поета зібралися прихильники його таланту у Рівненському обласному театрі ляльок.

Вечір пам’яті розпочався зі вступного слова, в якому відомий рівненський режисер Анатолій Бодін висловив думку, що ніхто краще, ніж це робив сам Володимир Семенович, його пісні виконати не може, хіба що - Примадонна. Тому й нема чого рівненським бардам рвати душі, струни та голоси, а краще послухати записи… ні, не Висоцького, а Григорія Лєпса - виконавця шансону. Отож, глядачі мусили дивитися на блідий екран, з якого Лєпс мало не бризкав потом (кажуть, за годину співу цей шансоньє мусить чотири рази поміняти сорочку - так упріває, бідолаха!), наслідуючи хрипкий спів Володимира у супроводі дуже гучної рок-музики (щось на зразок “Воскресіння” чи “Арії”).

Тим часом рівненські барди з клубу авторської пісні “Доля” вшанували пам’ять свого старшого колеги за власним звичаєм: тихим виконанням його пісень. І нехай у кожного це виходило не так, як у автора народних хітів, та, головне - співали гарячою душею і небайдужим серцем.

01.02.2007Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 01.02.2007p. 
На головну сторінку