Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №917 від 14.06.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Олімпійське літо» крокує Рівненщиною

«Олімпійське літо» крокує Рівненщиною

Вже традиційно, з початком літніх канікул, на Рівненщині розпочинаються фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в оздоровчих таборах «Олімпійське літо».

Цього разу працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали в Демидівський ліцей. Організатори запропонували учасникам змагання зі спортивних естафет та індивідуальні конкурси. П’ять команд школярів з позитивними емоціями і чудовим настроєм на новому мініфутбольному майданчику зійшлися щоб продемонструвати вміння володіти ключками, ракетками, фітбольними та баскетбольними м’ячами. Допомагала їм і надзвичайно активна підтримка вболівальників, які організувалися в групи із учнів та педагогів ліцею.

За підсумками змагань перше та друге місця посіли команди 4 – Б та 3 – Б Демидівського ліцею, а третє місце виборола команда з с. Хрінники.

Користуючись нагодою, організатори вручили нагороди громаді Демидівського району за ІІІ місце у Фестивалі здорового способу життя, присвяченого Міжнародному дню спорту заради розвитку і миру та Боремельській сільській об’єднаній територіальній громаді за І місце у цьому ж Фестивалі. На урочистостях відкриття змагань було відзначено і переможців фотоконкурсу «Спорт для всіх – 15 років» у номінації «Діти»: Панасюк Яну, Буся Владислава та Горощук Юлію.

Окрім цього, нещодавно на Рівненщині відбувся фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. Серед районів, міст, об’єднаних територіальних громад області найактивнішим учасником цього масштабного флешмобу стала Млинівська об’єднана територіальна громада. Тож працівники «Спорту для всіх» також завітали і в Млинівську ОТГ, де вручили кубок, диплом та призи за І місце від організаторів заходу.

14.06.2019



Рівне-Ракурс №10 від 14.06.2019p. 
На головну сторінку