Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №918 від 20.06.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Дмитро Комаров одружився: телеведучий розповів, як почалися його відносини з Олександрою Кучеренко

Дмитро Комаров одружився: телеведучий розповів, як почалися його відносини з Олександрою Кучеренко

Популярний український телеведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» на каналі «1+1» Дмитро Комаров одружився. Телеведучий пов’язав себе узами шлюбу з партнеркою по «Танцях з зірками», володаркою титулу «Міс Україна 2016» Олександрою Кучеренко.

Як з’ясувалося, пара вже два роки разом. Під час участі у «Танцях із зірками» вони ретельно це приховували і дуже боялися, щоб їх не розсекретили.

«Я максимально приховував. Ми так боялися, що хтось десь подумає і запідозрить. У нас була фобія. Ми хотіли, щоб ніхто нічого не знав. Якщо чесно, ми через «Танці» ледь не розбіглися. «Танці» була ідеальна перевірка. Після «Танців», якщо ми не посварилися, ми будемо жити разом до 90 років і помремо в один день», - розповів Дмитро в інтерв’ю «Світського життя».

Вперше Дмитро побачив Олександру на конкурсі «Міс Україна», де дівчина брала участь, а ведучий був суддею. Однак їхні стосунки почалися пізніше, коли Комаров запросив Кучеренко до себе в офіс. Там вони провели чотири години за цікавою бесідою. Тоді між ними промайнула іскра.

Весілля закохані зіграли в Єрусалимі: там Олесандра і Дмитро вінчалися. Серед гостей були лише найближчі - батьки, брати і сестри. Розпис був напередодні у Києві.

З’їхалися закохані тільки після реєстрації відносин.

Медовий місяць Дмитро і Олександра провели на Мальдівах.

20.06.2019



Рівне-Ракурс №10 від 20.06.2019p. 
На головну сторінку