Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №920 від 04.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Палочки з кабачків у паніровці

Палочки з кабачків у паніровці

Кабачки ріжемо брусочками, трохи присолюємо, перемішуємо і додаємо трохи олії - на 2 середні кабачки 1 ст. л. Тим часом готуємо паніровку, наприклад: панірувальні сухарі, сіль, порошок часнику, паприка і тертий на дрібну тертку твердий сир, трохи борошна, щоб сир не став грудочками, приблизно на 50 г. тертого сиру 1 ст.л. борошна, ретельно перемішати. Кожен брусочок обкачуємо в паніровці, викладаємо на пергамент і ставимо в духовку на 15 хвилин при 2000С. Подаємо з часниково-м’ятним соусом:

1 ст. йогурту столового або нежирної сметани

2 зубчики часнику

1-2 листочка м’яти

1/2 ч.л. паприки

Сіль за смаком

Часник і м’яту подрібнюємо зручним способом, все з’єд­нує­мо і даємо постояти в холодиль­нику 15-20 хвилин.

04.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 04.07.2019p. 
На головну сторінку