Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №921 від 17.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Вибираємо модні штани весна-літо 2019

Вибираємо модні штани весна-літо 2019

Естетика моди проявляється в створенні нових фасонів і фактур одягу. Але важливою складовою є об'єднання цього одягу в єдиний образ. Весняно-літній сезон 2019 демонструє дивовижні різновиди штанів: від вільних і повітряних до щільних і облягаючих. Різні моделі вимагають індивідуального підходу до вибору верху і аксесуарів. Тому пропонуємо з'ясувати, які штани рекомендується носити з приходом літа і як слід підбирати до них речі-компаньйони.

Наймодніші брюки весна-літо - 7 тенденцій сезону

Модні жіночі брюки літо-осінь 2019 виглядають сміливо і елегантно. Дизайнери експериментують з шириною і довжиною штанів, а також пропонують прозорі, шкіряні, вінілові і неопренові матеріали, які надають поряд особливий характер. У цьому сезоні робиться наголос на мистецтво поєднання брюк з іншими деталями образу. При цьому вищим проявом майстерності стають несподівані комбінації, що поєднують класичні, спортивні, гламурні і нарочито жіночні елементи.

Тренд № 1 - Прозорі брюки

Тренд на прозорі речі в 2019 році охопив всі предмети гардероба, і жіночі штани не стали винятком. Такий одяг візуально витягує силует за рахунок широких штанин, крізь які проглядаються ноги. Щоб уникнути відчуття, що Ви без штанів, надягайте під них короткі шорти в колір. Інший вихід з положення - подовжений верх у вигляді піджака, сорочки або туніки. Якщо Вам складно наважитися надіти просвічуються штани, а слідувати останнім тенденціям все ж хочеться, спробуйте модні штани весна-літо з принтами: вони будуть здаватися більш непроникними.

Тренд № 2 - Капрі

У спекотні дні на виручку офісним леді прийдуть модні штани капрі. Популярні фасони брюк на літо 2019 - завужені моделі довжиною по коліно. Вони чудово гармонують не тільки з піджаками, а й з топами, майками та футболками. Існують навіть ошатні капрі з блискітками і паєтками. Такі штани необов'язково носити на голе тіло: сформуйте вражаючий пастельний total look з капрі, надітими поверх класичних вузьких брюк. Такий образ зробить безсумнівний фурор навіть серед досвідчених модниць.

Тренд № 3 - Штани з накладними кишенями

Тріумфальне повернення брюк карго на модну арену обумовлено трансформацією їх вигляду з грубуватою одягу в стилі мілітарі в елегантну річ з струмує тканини з манжетами на щиколотках. Це дозволило носити штани з накладними кишенями в тандемі з босоніжками на підборах і піджаками-безрукавками. Любителькам стилю спорт-шик такий фасон доведеться до речі в поєднанні з кроп-топами, майками в сіточку і тонкими кофтами на блискавці з капюшоном.

Тренд № 4 - Вініл і металік

Просунуті матеріали набирають обертів, представивши нашій увазі жіночі штани весна-літо з вінілу і забарвлення металік. Щоб обтягуючі чорні вінілові штани не асоціювалися з супергероями з коміксів, а створювали більш приземлений образ сильної жінки, підбирайте сорочки прямого крою, однотонні або з принтом. Одягаючи моделі з металізованим ефектом, доведеться задовольнятися виключно однотонним лаконічним верхом.

Тренд № 5 - Штани зі шкіри

Шкіряні штани поступилися пальму першості вінілу в фасонах, обтягуючих фігуру, зате стали виглядати по-новому, додавши в ширині. Ультрамодні Бегг і палаццо з м'якої матової або глянсової шкіри поєднуйте з верхом того ж кольору або на кілька тонів світліше. Широкі штани по щиколотку або трохи вище допустимо носити як з босоніжками на високому каблуці, так і з туфлями без нього, а ось подовжені моделі не потерплять взуття на низькому ходу.

Тренд № 6 - Лампаси

Лампаси вже не є ні винятковим атрибутом військової уніформи, ні спортивного одягу. Тепер це ефектна деталь штанів, візуально витягає фігуру і привносить в образ особливий настрій. Провідні будинку мод пропонують безліч варіантів, {з чим носити брюки з лампасами}, щоб виглядати елегантно. Модні жіночі брюки 2019 з контрастними смугами різної ширини поєднують не тільки з толстовки, футболками та світшоти. Манія на змішання стилів досягла апогею, дозволив комбінувати лампаси з піджаками, сорочками і навіть ошатними кофтами з оборками.

17.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 17.07.2019p. 
На головну сторінку