Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №278 від 08.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Навколо світу

Новий маршрут

Новий маршрут

Мабуть, важко знайти чоловіка, який би бажав платити за сексуальні послуги. Саме для аматорів “халяви” американські туристичні агентства організували секс-круїз на острів Трак, що донедавна був загублений у Тихому океані.

Остров’янки віддаються туристам безкоштовно. Правда, є один нюанс, про який організатори туру воліють не розповідати. Прекрасні мікронезійки припікають тіла своїх партнерів під час інтиму, одержуючи від цього додаткове задоволення. Остров’янки кладуть на тіло чоловіка шматочок розтертого на порох хлібного дерева, а потім підпалюють його. Результат - різкий біль, і... шрам на тілі. За один сеанс кохання на тілі в чоловіка залишається п’ять-шість таких шрамів.

Як не дивно, нововведення сподобалося чоловікам, і місця на круїзні теплоходи, що заходять на острів Трак, заброньовані вже до літа.

Путани в мундирах

У Мексиці займатися проституцією заборонено законом. Тому влада ряду штатів цієї країни активно намагається відвернути жінок від цього нешанованого заняття. Так, керівництво штату Юкатан запропонувало путанам залишити своє ремесло і перейти на роботу в... транспортну поліцію.

Більшість проституток без роздумів погодилися на пропозицію одягти мундири і почати нове життя. Мало того, дівчата з такою запопадливістю взялися до роботи, що за надзвичайно короткий термін удвічі скоротили кількість порушень правил дорожнього руху на території Юкатану. Особливо суворо вони ставилися до своїх колишніх клієнтів, накладаючи на них максимальні штрафи, або ж позбавляючи останніх прав водія.

“Ми задоволені результатами проведеної роботи, - говорить координатор програми Мілагрос Ерреро. - Нам вдалося вирішити подвійне завдання. По-перше, дати реальну можливість дівчатам легкої поведінки різко змінити своє життя. По-друге, у результаті вжитих заходів удалося закрити величезну кількість вакансій у транспортній поліції, куди чоловіка не йшли, вважаючи цю роботу непрестижною”.

95-річний... секс-гігант

Познайомившись через Інтернет із 95-річним італійцем Альберто Ріміні, 52-річна громадянка Білорусії будувала райдужні плани заміжжя і переїзду в сонячну країну. Єдине, що бентежило дамочку, - проблеми сексуального життя зі старцем.

Вона була впевнена: майбутній чоловік ні на що не здатен. Однак! Уже в першу шлюбну ніч Альберто просто замучив свою наречену сексуальними домаганнями. Наступні кілька тижнів синьйор Ріміні жадав від дружини кохання по кілька разів на добу. Коли ж знеможена від темпераменту чоловіка жінка відмовила йому, невгамовний дідусь подав на розлучення.

Судді, хоча і здивувалися настільки могутній потенції старого, шлюб розірвали. Адже причина розлучення, відповідно до законодавства, була цілком обґрунтованою: нездатність дружини задовольнити сексуальні бажання позивача.

08.02.2007



Рівне-Ракурс №10 від 08.02.2007p. 
На головну сторінку