Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №922 від 18.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Роман Алексійчук: «Рівняни втомилися від популізму та подвійних стандартів «молодих і нових» політиків. Обирати треба дієвого та результативного»*

Роман Алексійчук: «Рівняни втомилися від популізму та подвійних стандартів «молодих і нових» політиків. Обирати треба дієвого та результативного»*

Дострокові вибори до Верховної Ради України відбудуться вже у найближчу неділю, і що прикметно, ми не знаємо результату і не можемо його спрогнозувати. Вони цікаві своєю конкурентністю. У Рівному депутатський мандат виборюють аж 14-ть кандидатів, серед яких і керівник ГО «Рада голів ОСББ міста Рівне» Роман Алексійчук. Він розповів нам про те, чому він вирішив йти у народні депутати, і чим він кращий за інших опонентів.

«До парламенту я балотуюся вперше і неприємно здивований тим, як ведуть свою передвиборчу кампанію окремі мої опоненти. Дехто, не гребує методами, які мають усі ознаки підкупу виборців. Давайте згадаємо, як один із нинішніх кандидатів, ще на початку цього року роздавав гречку пенсіонерам та малозабезпеченим людям. Крім того, мені при зустрічах неодноразово скаржилися люди, що цей же кандидат регулярно вітає мешканців Рівного з днем народженням, використовуючи персональну базу даних, отриману, ще з часів, коли був директором приватного підприємства. І що найбільш цинічно, вітання приходять навіть мертвим», - каже Роман Алексійчук.

«Або ж візьмемо, наприклад, ще одного кандидата, що називає себе адвокатом міста – Миколу Бляшина, і який декларує чесність і принциповість. Але ж нагадаю, він є одночасно депутатом міськради, начебто перебуває в опозиції до міської влади, і в той же час його родина отримує підряди, зокрема, на реконструкцію шлюзу на річці Устя у районі вулиця Набережна. Гроші від міста Бляшини отримують, але роботи з будівництва об’єкту фактично не були розпочаті. І лише після вимоги УКБ, так-сяк щось почали робити. І там ще дуже багато порушень виявлено під час цього підряду. А це ж болюча проблема для рівнян, екологічна проблема – очищення Усті та Басового Кута. На якій, цей депутат, до слова, постійно піариться. Це подвійні стандарти. І аж ніяк не новий підхід у політиці», - підкреслює ГО «Рада голів ОСББ міста Рівне».

Однак, за словами Романа Алексійчука, альтернатива для тих, хто хоче бачити у парламенті молодих та порядних, є. І саме тому він вирішив балотуватися до Верховної Ради.

«Я знаю проблеми простих рівнян, адже практично щодня із ними спілкуюся як представник ОСББ. І ви знаєте, що найбільше вражає? Те, що практично жоден із кандидатів у своїх програмах не згадує про те, як вирішувати проблеми старих будинків, реорганізації житла, захисту мешканців багатоповерхівок. Ставши депутатом Верховної ради, я на законодавчому рівні підніматиму ці питання. Це має стати державною політикою. Тому, шановні рівняни, 21 липня я дуже розраховую на Вашу підтримку. Кожен Ваш голос, це наша спільна перемога. Обирати треба дієвих та результативних людей», - зазначає Роман Алексійчук.

Для довідки. Роман Алексійчук - народився 17 травня 1985 року в місті Рівному, громадянин України. Протягом останніх п’яти років проживає на території України. Освіта вища. Голова правління ОСББ «Мій дім», член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ПАРТІЯ ГРОМАДИ ОБ’ЄДНАНИХ ВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ, БУДІВЕЛЬНИКІВ ТА БУДІВЕЛЬНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ». Проживає в місті Рівному,.Судимість відсутня. Самовисування.

18.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 18.07.2019p. 
На головну сторінку