Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №923 від 29.07.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Оригінальний подарунок на весілля: який презент запам

Оригінальний подарунок на весілля: який презент запам'ятається молодятам на довгі роки

Про що в першу чергу починає думати людина після отримання запрошення на одруження? Звичайно ж, про подарунок на весілля! В голову лізе купа банальних варіантів презентів - починаючи від чайного сервізу і закінчуючи конвертом з грошима. Але подумайте, якщо б у вас був вибір: отримати на власне весілля нехай і дорогу, але буденну річ або відкрити подарункову коробку і побачити там сертифікат для двох на прогулянку на яхті. Який з цих весільних подарунків викликав у вас найбільше емоцій?

Весілля - свято створення сім'ї. А тому однією з умов вибору подарунка молодятам є те, щоб піднесений презент підходив і нареченій, і нареченому. На сторінках нашого каталогу ви зможете підібрати оригінальний подарунок на весілля www.uamade.ua, який принесе масу позитивних емоцій молодій парі і займе гідне місце серед сімейних цінностей.

Хочете купити практичний подарунок на весілля, який принесе користь майбутньої сім'ї? Зупиніть свій вибір на чайному наборі з серії «зефірної настрій» або наборі келихів «Королівська квітка». Такий презент стане відмінним приводом збиратися в колі близьких людей, насолоджуючись приємним спілкуванням за чашкою чаю або келихом вина.

Бажаєте вибрати символічний прикольний подарунок на весілля? Розгляньте варіант придбання стильного фотоальбому в шкіряній палітурці з серії «Квіти любові» або тематичного фотоколлажа «Кращі кадри». Такий подарунок на весілля молодятам буде довгі роки зберігати фотографії, нагадуючи подружній парі про важливі моменти її життя.

Чи знайомі зі смаковими уподобаннями нареченого і нареченої? Придивіться до предметів інтер'єру. В якості оригінального подарунка на весілля молодятам відмінно підійде об'ємне металеве панно «Дерево достатку» і красиво оформлені годинник «Ніжні почуття». Такі аксесуари не тільки виступлять гідним доповненням облаштованого інтер'єру, але і будуть символізувати надійну основу відносин в надії на те, що народжена в цей світлий день сім'я буде міцною і щасливою.

Весільний подарунок може бути ексклюзивним і елегантним, оригінальним і забавним, дорогим і не дуже. Головне - робити вибір з душею, вкладаючи в пам'ятний презент частинку себе.

29.07.2019



Рівне-Ракурс №10 від 29.07.2019p. 
На головну сторінку