Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №923 від 01.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сучасна вишиванка

ВИШИВАНКИ І ВИШИТІ СУКНІ

Традиційний національний костюм українців з легкої руки дизайнерів уже давно зайняв гідне місце в одному ряду зі святковими нарядами і повсякденним одягом. Орнаменти, візерунки і квіти, вишиті на одязі, створюють особливий емоційний фон і роблять позитивний вплив на людину. Етнічний стиль - це завжди самобутньо, колоритно і красиво, а завдяки старанням модельєрів - тепер ще актуально і модно.

ВИШИВАНКИ І ВИШИТІ СУКНІ

Сучасна вишиванка є лаконічно скроєну сорочку, яка допомагає створювати неординарні і яскраві образи. Зі звичайного етнічного костюма вишита сорочка перетворилася в символ нації і модний предмет гардероба, який можна виявити в "арсеналі" практично кожної людини, що проживає на території України. Стильна вишиванка, представлена в каталозі магазину "Вишиванка" - ідеальний варіант для святкового і урочистого вбрання, особливо якщо її гармонійно поєднувати з іншими предметами і трендовими аксесуарами. Ну, а якщо хочеться використовувати вишиванку як повсякденний одяг, то важливо не перетворювати її в якийсь "образ з минулого", доповнюючи важкими віночками і об'ємними намистом. Вишиванка цілком гармонійно виглядає з джинсами, брюками-сопілкою, спідницею-олівець і навіть шортами.

Вишите плаття - надзвичайно жіночний і привабливий наряд, який підійде будь-якій жінці. Сучасні вишиті плаття виконані як в традиційному українському стилі, так і з нотками сучасних трендів в асиметричному крої і з відкритими плечима, у вигляді просторого сарафана, яскравою туніки або зручною напівспортивного моделі.

СУЧАСНИЙ ЖІНОЧИЙ І ЧОЛОВІЧИЙ ОДЯГ В УКРАЇНІ

Вишиванка - це надзвичайно красивий жіночий, чоловічий і дитячий одяг, виконаний в одному стилі і з одинакової тканини, вишита одним візерунком і доповнена схожими аксесуарами. Витончені жіночі сорочки і ефектні чоловічі сорочки наповнені особливим настроєм. Вони не просто демонструють національну ідентичність власника наряду, але і передають навколишнім той особливий український дух, який вбрався в кожен стібок і в кожен хрестик орнаменту.

Українська вишиванка це дань традицій українському народу кожен хто носить вишиванку на рівні ДНК звязаний із своїми предками. А як кажуть той хто не памятає звязку із предками той не має майбутнього адже саме наші предки незримо підтримують нас у важкі часи тому той хто носить українську вишиванку може легко підєднатися до своїх предків і просити їх захисту.

01.08.2019



Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2019p. 
На головну сторінку