Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №924 від 01.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“ОДЕК” розгромив “Молодіжку” “Волині”

“ОДЕК” розгромив “Молодіжку” “Волині”

Оржівський “ОДЕК” в рамках підготовки до нового сезону у Чемпіонаті та Кубку України серед аматорських команд, а також вирішальних ігор Кубку Рівненської області провів контрольний поєдинок з молодіжним складом луцької “Волині Ю-19” та переміг з рахунком 3:0.

В середині першого тайму рахунок відкрив Вадим Ящук, разом з свистком на перерву перевагу подвоїв потенційний новачок оржівців прізвище якого поки не будемо називати. Крапку в матчі, також “зі свистком”, але вже фінальним Віктор Газицький.

Відзначимо, що гравці “ОДЕКа” цей матч проводили після навантаження на ранковому тренуванні. Додамо, що, враховуючи статус поєдинку, командам було дозволено необмежену кількість замін, і суперники кожен тайм відіграли фактично різними складами, давши проявити свою майстерність усім гравцям та потенційним новачкам клубу. Хоч гра була товариською, на полі футболісти не шкодували ні себе, ні суперника, про це говорять і шість жовтих карток, які арбітр роздав гравцям обох команд, хоч в деяких випадках порушення тягнули і на вилучення.

“ОДЕК” зараз активно готується до нового сезону, проводячи щоденні тренування в Оржеві. Вже цієї суботи в команди запланований контрольний поєдинок у Києві з командою ЛНЗ-Лебедин з Черкаської області. Суперник також є постійним учасником Чемпіонату України серед аматорських команд, і минулий сезон завершив на першому місці у Групі 2 та дійшов до півфіналу, де за сумою двох матчів поступився майбутньому чемпіону.

Офіційний сезон в “ОДЕКа” розпочнеться вже в перший вікенд серпня, коли команда має зіграти перший тур нового Чемпіонату України серед аматорів. Щоправда, де відбудеться матч та хто буде суперником наразі невідомо. Календар турніру організатори ще не оприлюднили.

01.08.2019www.fcodek.org



Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2019p. 
На головну сторінку