Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №924 від 01.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» розпочав сезон із перемоги у Хмельницькому

«Верес» розпочав сезон із перемоги у Хмельницькому

Рівненський «Верес» з перемоги стартував у новому сезоні чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги. Маючи значну ігрову і територіальну перевагу, рівняни лише раз відзначилися у виїзному поєдинку проти хмельницького «Поділля». Переможний гол - на рахунку Ігоря Солдата.

«Поділля» - «Верес» - 0:1 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група «А», 1 тур

27 липня 2019 року, Хмельницький, СК «Поділля», 2000 глядачів

Арбітр: Сергій Подригуля (Луцьк).

Асистенти: Андрій Лікаренко (Київ) та Олександр Капленко (Кропивницький).

Четвертий арбітр: Марина Матковська (Хмельницький).

Спостерігач арбітражу: Василь Маковій (Чернівці).

«Поділля»: Федоренко - Воловик (Буценко, 77), Морговський, Майко (Романюк, 80), Погорілий, Зуєвич, Муляр, Опря (Галета, 67), Каверін, Музичук, Гайдаш (Панасенков, 73). Запасні: Нестеренко, Ліповуз, Зощук, Шпікула.

Головний тренер: Віталій Костишин.

«Верес»: Бабійчук - Чеботаєв, Ховбоша, Любчак, Солдат, Кучеров (Петько, 90), Морозенко (Євдокимов, 86), Тимофієнко (Гребенюк, 79), Соломка, Сад (Микитин, 70), Шестаков (Яременко (90+3). Запасні: Фіяло, Федак, Пінчук, Дударенко, Іваночко. 

Головний тренер: Юрій Вірт.

Гол: Солдат (65)

Попередження: Воловик (41), Морговський (45) - Шестаков (41), Кучеров (61).

Оновлена команда Юрія Вірта матч на стадіоні СК «Поділля» розпочала активніше. У першому таймі дві хороших нагоди змарнував Юрій Соломка, який цю гру розпочав на позиції лівого атакуючого півзахисника. Перший удар Юрія Соломки з лівого флангу рпотрував голкіпер. У другому епізоді, після теж діагонального, але вже низового удару - м’яч розминувся зі стійкою.

Свою нагоду не реалізував і Михайло Шестаков. Він красиво прибрав опонента, але не зумів вчасно завдати удару по воротах.

Також до перерви можна відзначити удар Віталія Тимофієнка метрів з двадцяти - знову невлучно.

Господарі до перерви створили дві гольові нагоди. Музичук спершу пробив вище воріт. А потім після удару гравця «Поділля» з меж штрафного майданчика - нашу команду врятував Максим Бабійчук.

Після відпочинку гості продовжили стискати в лещатах оборону «Поділля» і цей тиск приніс результат. Валерій Сад виконав подачу від кутового прапорця з лівого фланку, а Ігор Солдат вдало підключився в атаку і кивком голови підправив м’яча у дальній кут - 0:1!

Щоправда, майже одразу господарі могли зрівняти рахунок. Прострільну передачу Майка справа дивом не замкнули спершу Гайдаш, а потім Каверін.

Ще один момент до фінального свистка втратили і гості. Юрій Соломка обігрався з Іваном Гребенюком і пробивав в дотик - знову невлучно. 

У підсумку «Верес» здобув мінімальну, але дуже важливу першу перемогу у чемпіонаті. Гру другого туру рівняни, згідно з календарем, пропустять. Перший домашній матч сезону «Верес» зіграє за два тижні проти «Чайки».

Інформаційна служба НК «Верес»

01.08.2019



Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2019p. 
На головну сторінку