Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №926 від 15.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» здобуває другу поспіль перемогу у чемпіонаті!

«Верес» здобуває другу поспіль перемогу у чемпіонаті!

Рівненський «Верес» здобув другу поспіль перемогу у чемпіонаті України серед команд Другої ліги. У стартовому домашньому матчі сезону рівняни обіграли «Чайку» завдяки голу Дмитра Ховбоші.

«Верес» - «Чайка» - 1:0 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група «А», 3 тур

10 серпня 2019 року, Млинів, стадіон «Колос»

Арбітр: Тарас Панасюк (Житомирська обл.)

Асистенти: Олексій Дубовий (Луганськ) і Максим Можарівський (Одеса). Четвертий арбітр - Максим Фірсов (Рівне). Спостерігач арбітражу - Володимир Александренко (Вінниця).

«Верес»: Бабійчук - Чеботаєв, Ховбоша, Петько, Солдат, Кучеров, Морозенко (Євдокимов, 89), Тимофієнко (Гребенюк, 76), Соломка (Микитин, 90+3), Сад (Іваночко, 71), Шестаков (Яременко, 87).

Запасні: Фіяло, Федак, Пінчук, Любчак, Дударенко.

Головний тренер: Юрій Вірт.

«Чайка»: Савчук - Пономаренко, Турчанов, Шевчук, Касьяненко, Єфремов, Тименко, Музиченко, Жикол (Литвин, 80), Мілютін, Лещенко.

Запасні: Шкарбан, Сухенко, Коваленко, Трушенко, Волк, Дарда.

Головний тренер: Тарас Ільницький.

Гол: Ховбоша (62)

Попередження: Шестаков (84), Яременко (88), Гребенюк (90), Бабійчук (90+2) - Пономаренко (66), Музиченко (84)

Суперником рівнян у першому домашньому матчі нового сезону стала «Чайка» із Петропавлівської Борщагівки Київської області. Команда, яка минулого сезону у статусі абсолютного дебютанта змагань ПФЛ зіпсувала «червоно-чорним» чимало нервових клітин. Обидві перемоги над «Чайкою» «Верес» здобув, приклавши чимало зусиль - обидві з рахунком 1:0 (завдяки голам Маїка та Орловського). Ще одна зустріч восени 2018-го завершилася з рахунком - 1:1. Нічию наприкінці гри врятував Борис Орловський. Але через надмірну кількість зроблених замін - «Верес» отримав технічну поразку - 0:3.

Сьогоднішній поєдинок вийшов - теж не з простих. Хоча, розпочиналася у зовсім іншому ключі. Рівняни з перших секунд міцно заволоділи м’ячем. А разом з тим і територіальною перевагою. Упродовж першого тайму гості думали виключно про оборону, лише зрідка турбуючи редути «червоно-чорних» у контратаках.

Натомість, біля воріт Богдана Савчука було гаряче. Вже на восьмій хвилині гри реакцію голкіпера «Чайки» перевірив Валерій Кучеров - ударом з лінії штрафного майданчика. 

За хвилину міг оформити свій другий асист Валерій Сад. Після його передачі від кутового прапорця ворота гостей розстрілював Сергій Петько - над рамкою. 

Згодом класний удар з розвороту виконував сам Валерій Сад - знову неточно. А найбільш реальний гольовий момент втратив наш капітан. Михайло Шестаков опинився тет-а-тет із Богданом Савчуком, але пробив з близької відстані просто у воротаря.

У другому таймі гра пішла за аналогічним сценарієм. Максим Бабійчук врятував після контратаки та удару у ближній кут від Олексія Мілютіна. Біля протилежних воріт «Верес» продовжував тиснути значно активніше і зрештою досяг свого. Валерій Сад, здавалося б надто затягнувши з передачею, вицілив момент і вирізав шикарну передачу у центр штрафного майданчика. А там Дмитро Ховбоша виконав ідеальний удар головою - 1:0.

Після забитого м’яча, як і у Хмельницькому, «Верес» збавив оберти. І замість довести гру до впевненої перемоги - рівняни могли пропустити. Сергій Пономаренко опинився сам перед воротами рівнян, але його удар ногою зумів парирувати Максим Бабійчук.

У підсумку, рівняни здобули другу поспіль перемогу у чемпіонаті!

Інформаційна служба НК «Верес»

15.08.2019



Рівне-Ракурс №10 від 15.08.2019p. 
На головну сторінку