Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №926 від 15.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Зловмисник ледь не до смерті побив незнайомого

Зловмисник ледь не до смерті побив незнайомого

У реанімації із тяжкими травмами голови нині перебуває 25-річний житель Острога. Без жодних пояснень численні тілесні ушкодження йому завдав місцевий житель 12 серпня, близько другої ночі в одному з розважальних закладів. Зловмисника затримали, а за життя потерпілого борються лікарі.

Поліцейські встановили, що 25-річний острожанин позичив у свого знайомого автомобіль «Mercedes-Benz», яким поїхав до розважального закладу. Припаркований легковик помітив 27-річний місцевий житель, який через неприязні стосунки на ґрунті ревнощів вирішив помститися власнику авто. Однак в обличчя останнього ніколи не бачив. У закладі запитав, чия машина, на що 25-річний водій відповів, що саме він приїхав на ній.

Без жодних пояснень роздратований відвідувач силоміць витягнув нібито свого опонента на вулицю та почав нещадно бити: руками, ногами по всьому тілу, головою об машину та асфальтове покриття. У бійку намагалася втрутитися дівчина нападника, однак безрезультатно.

25-річного острожанина госпіталізували до реанімаційного відділення, де медики діагностували у нього відкриту важку черепно-мозкову травму, перелом кісток основи черепа, забій головного мозку з судомним синдромом, набряк головного мозку, лікворею з вух та множинні забої тіла. Будь-яких прогнозів лікарі поки що не дають і оцінюють стан потерпілого як тяжкий.

«Нападника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. начальника Острозького відділу поліції Ігор Самолюк. — 27-річному жителю Острога повідомили про підозру у вчиненні злочину за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою».

Як з’ясувалося, зловмисник уже потрапляв у поле зору правоохоронців за домашнє насильство, а на момент злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння.

15.08.2019Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 15.08.2019p. 
На головну сторінку