Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №927 від 22.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

У новозбудований садочок на Здолбунівщині завозять меблі

У новозбудований садочок на Здолбунівщині завозять меблі

Парти та ліжка для дошкільнят вже завезли у дитячий садок у Новомильську Здолбунівського району. На черзі – шафи, кухонне начиння тощо.

Майбутній дошкільний навчальний заклад зможуть відвідувати 60 дітей, які ходили до садочка у сусідньому селі Копиткове. Нині об’єкт на завершальній стадії будівництва.

Що необхідно доробити, аби об’єкт здати в експлуатацію, дізнавалися під час робочої поїздки перший заступник голови ОДА Віталій Ундір та директор обласного департаменту з питань будівництва та архітектури Ярослав Мазярчук.

«Зараз заклад готовий на 97 %. Тут виконані усі будівельні роботи, залишилося завезти закуплені меблі та кухонне обладнання, також поприбирати приміщення, закінчити благоустрій прилеглої території. І вже після цього об’єкт буде зданий в експлуатацію», - зазначив Віталій Ундір.

Серед найоптимістичніших прогнозів здачі –1 вересня цього року.

Нагадаємо, дошкільний заклад у Новомильську будують за стандартами нового освітнього простору. Кольорову двохповерхову будівлю зводили «з нуля» з врахуванням енергоефективності, новітнього обладнання та мотивуючого навчального простору. Будівельники під час роботи використовували екологічні будівельні матеріали.

Головна мета – створити для дошкільнят максимально комфортні умови. Тут будуть яскраві ігрові та спальні кімнати, спеціально облаштоване подвір’я, сучасний кухонний блок.

Загальна вартість об’єкта – майже 23 мільйони гривень. Фінансування здійснювалося за рахунок коштів з державного та місцевих бюджетів.

22.08.2019



Рівне-Ракурс №10 від 22.08.2019p. 
На головну сторінку