Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №928 від 30.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Микола КАРПЮК отримав відзнаку «За заслуги перед містом» IІ ступеня!

Микола КАРПЮК отримав відзнаку «За заслуги перед містом» IІ ступеня!

Політичний в’язень Кремля, уродженець Рівненщини та український народний герой Микола Карпюк з нагоди Дня Рівного отримав почесну відзнаку «За заслуги перед містом» IІ ступеня! Відзнака вручається за багаторічну плідну працю, діяльність у певній галузі, що сприяла підвищенню її авторитету, престижу, за тривалі зусилля, що увінчалися успіхом.

Нагадаємо, раніше, під час кубкового матчу проти тернопільської «Ниви» президент рівненського «Вереса» Іван НАДЄЇН вручив сину Миколи Карпюка - Тарасу - м’яч із автографами гравців команди. Адже Тарас Карпюк - уболівальник рівненського «Вереса».

- Для нас честь підтримати сина українського патріота і політичного в’язня, якого незаконно засудили і утримують в російській в’язниці. Тим більше приємно, що Тарас є палким уболівальником українського футболу та фанатом Народного клубу «Верес». Сподіваємось, що найближчим часом вдасться повернути Миколу Карпюка в Україну. І побачити в майбутньому на матчі «Вереса» Тараса вже зі своїм батьком. - сказав президент футбольного клубу «Верес» Іван НАДЄЇН.

- Відчуваю величезну гордість за тата з приводу присвоєння йому відзнаки «За заслуги перед містом» IІ ступеня. Дуже приємно. Так само приємно було отримати такий подарунок від президента рівненського «Вереса». Я вболіваю за «Динамо» та «Верес». Проживаю у Києві, але коли буваю на Рівненщині - завжди відвідую матчі «Вереса» у Млинові. - сказав син Миколи Карпюка Тарас.

30.08.2019Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 30.08.2019p. 
На головну сторінку