Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №928 від 30.08.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Таргани, будівництво московської церкви: про що говорили на сесії міськради у Рівному

Таргани, будівництво московської церкви: про що говорили на сесії міськради у Рівному

22 серпня, у Рівному депутати зібралися на чергове засідання тридцять четвертої сесії Рівненської міської ради сьомого скликання. У порядку денному близько дві сотні питань, більшість з них земельні.

Крім питань порядку денного, депутатка Ганна Іванова підняла питання про військові склади, що на вулиці Григорія Сковороди. За її словами, склади орендує підприємство, яке незаконно сортує сміття. Мешканці вулиці почали скаржитися на антисанітарію. Жахливий сморід, навали тарганів - не дають спокою жителям вулиці. Тож п.Іванова попросила міського голову доручити профільним заступникам звернутися до військової прокуратури з цього приводу. В свою чергу депутат Тамара Тимощук запропонувала звернутися до Міністра оборони, і Володимир Хомко підтримав її ідею.

Під час сесії міської ради виступив і керівник об`єднання добровольців Рівного Роман Коваль, котрий просить вжити певних заходів для зупинки будівництва храму УПЦ МП на вулиці Дачній. Активіст зазначає, що будівництво відбувається без жодних дозволів. Тому, якщо не буде вжито заходів зі сторони міської влади, то з понеділка, 26 серпня, почнуть чергувати добровольці, аби блокувати будівництво російської церкви.

30.08.2019Олеся Оленіч



Рівне-Ракурс №10 від 30.08.2019p. 
На головну сторінку