Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №930 від 12.09.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

«Замість гучних промов та обіцянок – щоденна праця на результат», - Віталій Коваль

«Замість гучних промов та обіцянок – щоденна праця на результат», - Віталій Коваль

Президент України особисто представив нового голову Рівненської ОДА

«Рівненщина від сьогодні іде шляхом відкритості та безкомпромісності в питаннях нульової толерантності до корупції, остаточної легалізації видобутку бурштину, припинення незаконної вирубки наших лісів, розгортання діалогу бізнесу, влади з правоохоронними органами», - такі першочергові завдання озвучив новопризначений голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль. 10 вересня в Національному університеті «Острозька Академія» його особисто представив громадськості президент України Володимир Зеленський.

Серед інших завдань, які президент поставив перед головою ОДА, - створення нових робочих місць, залучення інвестицій, підтримка молоді та розвиток IТ-технологій.

В робочій поїздці на Рівненщину главу держави супроводжували перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов та заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. До Острозької Академії на зустріч з президентом прибули керівники усіх депутатських фракцій обласної ради, очільники міст обласного значення та представники з районів, керівники обласних комунальних закладів та підприємств.

На території найстаршого вишу Східної Європи главу держави зустрічали сотні студентів та острожан.

Ректор Академії Ігор Пасічник традиційно провів для Володимира Зеленського коротку екскурсію Храмом та підземеллями Академії. Після чого в актовій залі вишу Володимир Зеленський зустрівся з громадськістю та офіційно представив нового голову облдержадміністрації.

Також президент оглянув новий корпус Острозької Академії, відкриття якого заплановано на жовтень цього року.

Довідково. Віталій Станіславович Коваль народився 1981 року у Березному на Рівненщині. Закінчив Львівську бізнес-школу. Керівник фірм «ВВВ Монтаж» (будівництво доріг і автострад) та «Санако» (агросектор). Нещодавно обраний заступником голови ради Всеукраїнської дорожньої асоціації. Є першим віце-президентом Федерації греко-римської боротьби України. Він молодший син Заслуженого тренера України Станіслава Коваля. Спільно зі старшим братом Олегом та за підтримки голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука багато років проводить Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби імені свого батька. Кандидатуру Віталія Коваля на посаду голови Рівненської обласної державної адміністрації Кабінет Міністрів України погодив 21 серпня.

12.09.2019



Рівне-Ракурс №10 від 12.09.2019p. 
На головну сторінку