Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №279 від 15.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Благочинність

"З вірою в майбутнє"

Нещодавно учні Рівненського обласного ліцею-інтернату провели у стінах свого навчального закладу благодійну акцію “З вірою в майбутнє”. Її організаторами стали учні - члени ліцейського парламенту - органу учнівського самоврядування, до якого входять по два представники з кожного класу.

Протягом тижня у навчальному закладі висіли благодійні скриньки і кожен бажаючий учень та вчитель мали змогу зробити свій внесок. Також учні ліцею підготували благодійний концерт, на якому показали неабиякі акторські здібності, співали, декламували вірші й танцювали. На концерт були запрошені представники обласного управління освіти і науки та Рівненського міського управління освіти, викладачі інших навчальних закладів, які не тільки морально, але й матеріально підтримали юних благодійників. Учням ліцею вдалося організувати ярмарок-продаж виробів, виготовлених власноруч. Це були сувеніри з бісеру, деревини, вишиванки. А дівчата з 11-В класу навіть випікали солодкі тістечка, які, до речі, мали неабиякий успіх серед учнів і вчителів.

Загалом, ліцеїстам вдалося зібрати не тільки кошти, а й дитячі речі, іграшки, канцелярське приладдя. Учні самі занесли речі в будинок дитини та представили його маленьким вихованцям невеличку сценівку, щоб познайомити їх з улюбленими казковими героями з “Країни дитинства”.

Крім того, частину зібраних під час благодійної акції коштів учні віднесли в онкологічне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні, де на них було придбано ліки для дітей, хворих на лейкемію.

15.02.2007Інна ЯКОВЛЄВА



Рівне-Ракурс №10 від 15.02.2007p. 
На головну сторінку