Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №279 від 15.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Малолітній "терорист"

На дві години затримався у Рівному автобус “Хуст-Київ” через повідомлення про його замінування. Рятувальниики евакуювали 24 пасажири автобуса. Вибухівки не виявили, “жартівника” затримали. Ним виявився неповнолітній рівнянин.

Небезпечне молоко

З отруєнням медичною гемоглобіноутворюючою речовиною потрапила в Рівненську обласну дитячу лікарню дитина з міста Костополя. Її батьки розводили молоко та дитячі суміші водою. Стан маляти - важкий.

Шестикласник повісився

Трагедія сталася у місті Дубровиця. Причини самогубства школяра встановлюються.

А дружину забив

Минулої неділі в одному із сіл Корецького району під час сварки 55-річний Анатолій З. побив 52-річну дружину. Жінка померла від забійних травм голови. Підозрюваного у завданні важких тілесних ушкоджень затримали.

Бої без правил

Бої на виживання влаштували четверо мешканців Демидівського району. 26-річний Віталій із 25-річним братом Русланом напали на 50-річну тещу першого Валентину. Жінка завзято оборонялася, допомагала їй 23-річна донька Ганна, яка, захищаючи матір, дала добрячого прочухана власному чоловікові.

На рибалку - з вибухівкою

Правоохоронці затримали два гурти рибалок, які ловили рибу за допомогою вибухівки на річці Стир у селі Сопачів Володимирецького району та річці Іква біля Млинова. Порушені кримінальні справи за статтею 249 КК України.

Смерть квартиранта

Днями в Рівному на вулиці Івана Гонти горів будинок. Причиною стало необережне поводження з вогнем квартиранта. Останній загинув.

Наркоман спеціалізувався

на велосипедах

Співробітники Костопільського РВ УМВСУ затримали жителя міста Костопіль, який викрадав велосипеди у мешканців районного центру. Щонайменше, п’ять двоколісних “машин” викрав 44-річний Юрій Б., наркоман зі стажем.

15.02.2007За повідомленнями ЦЗГ УМВСУ в Рівненській області, ГУ МНСУ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 15.02.2007p. 
На головну сторінку