Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №937 від 31.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» та «Нива» грають унічию!

«Верес» та «Нива» грають унічию!

Рівненський «Верес» вперше у нинішньому сезоні завершив свій матч нульовою нічиєю. Команда Юрія Вірта здобула лише один пункт у гостьовому матчі проти тернопільської «Ниви».

«Нива» – «Верес» – 0:0 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група «А», 18 тур

27 жовтня 2019 року, Тернопіль, ЦМС, 2000 глядачів

Арбітр – Дмитро Кубряк (Одеса). Асистенти арбітра – Олександр Лапицький (Київ), Віктор Аврамчук (Київська обл.). Четвертий арбітр – Олег Когут (Тернопіль). Спостерігач арбітражу – Станіслав Боклажко (Київ).

«Нива»: Механів – Герт, Хохлов, Хруставка, Демчук, Мороз, Ілюк (Волохатий, 68), Скакун (Бідний, 83), Проців (Кисленко, 60), Дедух (Малащук, 86), Гатала (Різник, 77). Запасні: Єрмолов, Даценко, Залізняк, Тригуба.

Головний тренер: Василь Малик.

«Верес»: Бабійчук – Чеботаєв, Ховбоша, Любчак, Пінчук, Кучеров, Петько, Мисик, Соломка, Яременко (Сад, 85), Шестаков. Запасні: Фіяло, Ющишин, Євдокимов, Гребенюк, Іваночко, Микитин.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Попередження: Хохлов (88) – Мисик (72)

Вилучення: Хохлов (90+3, повторне попередження).

У нинішньому сезоні «Нива» та «Верес» дотепер зустрічалися вже двічі. І обидва рази – у Млинові. У кубковому протистоянні рівняни здобули перемогу завдяки голу Антона Яременка і точному пострілу Ігоря Солдата вже в компенсований до основного час. А от у грі чемпіонату – перемогли тернополяни, використавши одну з небагатьох своїх контратак.

Гра у Тернополі мала статус центральної у вісімнадцятому турі чемпіонату. Адже зустрічалися друга та третя команди ліги, які розділяли усього два очки. Господарі підійшли до гри у бойовому складі. Гості ж не дорахувалися дискваліфікованого Ігоря Солдата. Також не варто забувати, що «Верес» здобув дві перемоги у двох виїзних матчах проти «Ниви» минулого сезону.

Перший тайм звітного поєдинку пройшов в обопільних атаках. Команда Василя Малика покладалася на стандартні положення. І двічі була близька до успіху в реалізації цього компоненту гри. Обидва рази штрафні удари виконував Андрій Герт. І обидва рази м’яч та каркас воріт розділяли усього декілька сантиметрів.

Гості могли вийти вперед у рахунку після удару Антона Яременка, який відгукнувся на передачу з лівого флангу атаки. Колись нападник рівнян забив схожий гол у ворота дублерів «Оболоні» у Бучі. Тепер його постріл «взяв» Максим Механів.

Шанс забити перший у сезоні гол мав також Сергій Чеботаєв. М’яч після його діагонального удару з правого кута штрафного майданчика пролетів над воротами «Ниви».

На старті другого тайму перший небезпечний момент створили тернополяни. Максим Бабійчук ногою парирував удар низом від Руслана Дедуха, а потім зреагував на добивання від Максима Проціва!

Команди продовжували атакувати, але до забитого м’яча, ані рівняни, ані тернополяни наблизитися не могли.

Шанс вирвати перемогу наша команда мала, коли свіжий Валерій Сад втік від опікунів і змусив фолити Вадима Хохлова. Попередження для останнього стало другим у матчі. Але штрафний футболісти «Вереса» розіграли невдало. А часу, аби реалізувати чисельну більшість, гостям просто не вистачило. У підсумку – безгольова нічия, яка навряд задовольнила якусь із команд.

Інформаційна служба НК «Верес»

31.10.2019



Рівне-Ракурс №10 від 31.10.2019p. 
На головну сторінку