Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №279 від 15.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Природа зцілює

Камінець, стань мені у пригоді!

Камінець, стань мені у пригоді!

Літотерапія покращує стан здоров’я людини на 40 відсотків

На базарі у відділі прикрас можна знайти цілу підбірку натуральних мінералів, самоцвітів, які коштують “копійки”, але мають цілющу силу. Рефлексотерапевти запевняють, що літотерапія поліпшує стан здоров’я людини на 40 відсотків.

Зцілюються каменями так - носять їх у вигляді прикрас на шиї та руках, але не поверх одягу, камінці мають торкатися тіла.

Бідна моя голівонька!

Головний біль знімають аметист, бурштин, карнеол, агат, яшма. На шиї можна носити намисто з агатів, а сердолік класти на акупунктурні точки рук. Аметист покращує функції правої півкулі мозку.

В обійми до Морфея

Якщо не спиться, потримайте в руці топаз, сапфір, алмаз, хризоліт або одягніть бірюзове намисто у срібній оправі. Рубін знімає нічні страхи.

Щось болить у мене зуб...

Вічна проблема - це зубний біль. Полегшити страждання може сірка, сердолік у сріблі, селеніт, а магнетит навіть зміцнює зуби.

Грип не страшний

Для профілактики грипу використовують топаз, кремінь, бурштин, який носять на шиї у срібній оправі.

Профілактика стресів

Використовуйте аметист, лазурит, амазоніт, малахіт, опал. При виснаженні нервової системи допоможуть місячний камінь і сапфір. Зміцнюють пам’ять, мають заспокійливу дію корал та смарагд. Аметист знімає стрес, а алмаз лікує склероз.

Дожити до ста років

Омолоджують організм гранат, яшма, мідь, сапфір, гепатит. Довгожителі носять нефрит, сардонікс, малахіт, сірку, смарагд, чорний смугастий онікс.

Отямився - гіпс

Щоб швидко зросталися зламані кістки, носять перламутр, топаз, сардонік, котяче око, магнетит, який витягує метал із рани, зміцнює кістки та судини. Азбест лікує сухожилля. Мармур прискорює зростання кісток. Лазурит зміцнює кістки черепа.

Коли камінь тьмяніє або на ньому з’являються чорні плями - краще його замінити. Дітей зцілюють камінчиками, починаючи із трьох років.

15.02.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 15.02.2007p. 
На головну сторінку