Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №937 від 31.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Нардеп «Слуги народу» прийшов на сесію Рівнеради

Нардеп «Слуги народу» прийшов на сесію Рівнеради

24 жовтня, депутати Рівненської міської ради зібралися на четверте пленарне засідання 36-ї сесії. Прийшов на сесію і депутат Верховної Ради від Рівного (партія “Слуга народу”) Олександр Ковальчук, якого місцеві депутати запрошували ще на попередню сесію. Та за словами нардепа, на сесію він прийшов із власної ініціативи, а не за викликом депутатів.

Під час виступу Олександр Ковальчук розповів про проблему із будівництвом садочка по вулиці Коновальця, який стоїть там уже більше 20 років. Планували побудувати цей заклад за 130 мільйонів гривень, однак, згодом його будівництво заморозили.

«На дитячий садочок, що на Щасливому, з такою ж кількістю місць витратили у два рази менше коштів, ніж планується на садочок що на Північному. У кошторисі заплановано 130 мільйонів гривень. Забудовник, якому вдалось збудувати заклад за 50 мільйонів був здивований, коли я запитав чи зможе він побудувати такий самий садок за 80 мільйонів, бо коштує це насправді дешевше. Тож, аби говорити щось про продовження робіт, я би зробив аудит, а тоді уже голова РОДА нехай вирішує що робити. Ця будівля простояла вже 20 років, вона може бути  небезпечною», - каже Ковальчук.

Також, під час сесії нардеп та місцеві обранці вирішили разом зайнятися вирішенням питання передачі мостів від «Укрзалізниці» на баланс Рівного. Йдеться про два проблемні мости по вулиці Кн. Володимира, що знаходяться на балансі «Укрзалізниці». Для того, щоб відремонтувати їх, місто хоче забрати ці мости собі на баланс. Однак, «Укрзалізниця» не може передати їх, оскільки втратила на них документацію. Тож, аби вирішити проблему, народний депутат та місцеві депутати вирішили працювати разом.

31.10.2019Олеся Оленіч



Рівне-Ракурс №10 від 31.10.2019p. 
На головну сторінку