Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №938 від 07.11.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Салат з капусти з гірчичною заправкою

Салат з капусти з гірчичною заправкою

На 1 л банку салату: 1 кг капусти 1 велика морква 1 середня цибулина 1 ст.л. міцної гірчиці 1 ст.л. цукру під ніж 1ч.л. солі (за смаком) 100 мл олії

Все просто: капусту шинкуємо, моркву натираємо, цибулю ріжемо кубиком, все змішуємо в мисці.

Гірчицю, цукор, сіль, олії доводимо до кипіння в сотейнику і кип’ятимо хвилину, відразу заливаємо овочі, перемішуємо, приминати руками не потрібно. Залишаємо на 2 години і можна їсти, або все перекладаємо в банку і ставимо в холодильник.

07.11.2019



Рівне-Ракурс №10 від 07.11.2019p. 
На головну сторінку