Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №938 від 07.11.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» обігрує «Діназ» завдяки дублю Шестакова!

«Верес» обігрує «Діназ» завдяки дублю Шестакова!

У дуже непростому поєдинку «Верес» обігрує вишгородський «Діназ» і принаймні на добу очолює турнірну таблицю Групи «А» Другої ліги.

«Верес» (Рівне) – «Діназ» (Вишгород) – 2:1 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група «А», 19 тур

2 листопада 2019 року, Млинів, стадіон «Колос»

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ). Асистенти: Тарас Семанюк, Богдан Морозюк (обоє – Івано-Франківськ). Четвертий арбітр: Максим Фірсов (Рівне). Спостерігач арбітражу: Альберт Молгамов (Суми).

«Верес»: Бабійчук – Чеботаєв, Ховбоша, Любчак, Солдат, Кучеров, Петько, Мисик (Гребенюк, 61), Соломка (Микитин, 79), Яременко (Сад, 65), Шестаков. Запасні: Фіяло, Ющишин, Дударенко, Євдокимов, Іваночко.

Головний тренер: Юрій Вірт.

«Діназ»: Крупниченко – Гарбар, Корєшков (Помазан, 90+2), Волошин, Дмитренко, Петренко, Ічанський, Бовтрук (Авдалян, 68), Марченко (Чернишов, 63), Бриженко, Терещенко (Капаністий, 86). Запасні: Ізотов, Прима, Безпалий, Крохмаль.

Головний тренер: Володимир Бондаренко.

Голи: Шестаков (81, з пенальті, 85) – Дмитренко (89).

На 59-й хвилині Юрій Соломка не реалізував пенальті.

Попередження: Петько (19), Яременко (45), Ховбоша (48) – Петренко (31), Марченко (56).

Вилучення: Петренко (51)

Усі найцікавіші події цієї гри розгорнулися після перерви. Вже на 50-й хвилині гості опинилися у чисельній меншості. Капітан команди Денис Петренко у підкаті ззаду дуже грубо зупинив прохід Валерія Кучерова і отримав своє друге у матчі попередження.

Майже одразу рівняни не використали чудовий шанс вийти вперед у рахунку. Андрій Волошин не менш грубо прямою ногою врізався у власному штрафному майданчику у Мар’яна Мисика. Той, до речі, так і не зумів повернутися у гру. Але шансом наша команда не скористалася. Юрій Соломка програв дуель голкіперу «Діназа» Олексію Крупниченку.

Тим не менше, гол назрівав. І за десять хвилин до завершення гри арбітр Анастасія Романюк призначила другий пенальті у ворота гостей. Валентин Корєшков зіграв рукою після подачі Валерія Сада від кутового прапорця. Цього разу до м’яча підійшов Михайло Шестаков і не схибив – 1:0.

Ще за чотири хвилини рівнянам допоміг екс-футболіст «Вереса» Володимир Дмитренко. У простій ситуації перед власними воротами він «подарував» м’яча Михайлу Шестакову, який оформив дубль.

Згодом, щоправда, сам Дмитренко відставання «Діназа» у рахунку скоротив, класно виконавши штрафний удар. Але більшого «червоно-чорні» суперникам не дозволили.

Здобувши перемогу, «Верес» принаймні на добу, до завтрішньої гри «Калуша» і «Полісся», очолив турнірну таблицю Групи «А» Другої ліги.

07.11.2019Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 07.11.2019p. 
На головну сторінку