Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №208 від 06.10.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Позиція

Віктор Медведчук: “На старих граблях просто змінюють держака”

Про це лідер СДПУ(о) заявив журналістам, коментуючи процес формування нового Кабінету Міністрів.

“Кулуарне формування попереднього уряду, коли портфелі міністрів роздавали як нагороди за особисту відданість та особисті ж “заслуги”, стало прологом до його скандальної відставки, яка, я вважаю, була цілком закономірною. Зважаючи на все, сьогодні при формуванні уряду Ю.Єханурова на старих граблях просто змінюють держака. Це підтверджує думку про те, що “зміна” Кабміну була лише операцією з гасіння безпрецедентного корупційного скандалу в найближчому оточенні Президента”, – сказав Віктор Медведчук.

“Уже озвучені в пресі нові призначення дають змогу зробити висновок, що формуванням команди для Єханурова займається та ж група людей, яка робила це й вісім місяців тому.

Ступінь “відкритості” влади така сама, як і ступінь її “моральності” – чистої води популізм. Влада не хоче вчитися не лише на чужих помилках, але й на своїх власних”, – наголосив лідер об’єднаних соціал-демократів України.

Коментуючи політичні переслідування опонентів влади, що тривають і надалі на тлі зобов’язань і обіцянок Президента припинити репресії, Віктор Медведчук заявив, що, на відміну від інших, не вважає, що влада порушує які-небудь домовленості, з тієї причини, що СДПУ(о) ніколи не піде з нинішньою владою на жодні політичні угоди.

“Сьогодні для нас не підлягає сумніву, що компроміс із нинішньою владою є компроміс із совістю й зрадництво тих, хто вірить у перемогу демократії і законності”, – заявив Віктор Медведчук.

06.10.2005Прес-служба СДПУ(о)



Рівне-Ракурс №10 від 06.10.2005p. 
На головну сторінку