Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №942 від 05.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Роботу команди та тренерського штабу у першій частині сезону – визнано задовільною

Роботу команди та тренерського штабу у першій частині сезону – визнано задовільною

1 грудня відбулась нарада керівництва Народного клубу «Верес» під головуванням президента клубу – Івана Надєїна. В нараді взяли участь: віце-президенти клубу Юрій Фалко, Андрій Біланчук, Олексій Кривошеєв, генеральний директор клубу – Ірина Теслюк, спортивний директор – Орест Баль, головний тренер команди – Юрій Вірт та керівник Громадської спілки «Рівненський футбольний клуб «Верес-Рівне» – Олексій Хахльов.

Були підведені підсумки першої частини чемпіонату. Зважаючи на результати, роботу команди та тренерського штабу було визнано задовільною. Та відзначено прогрес команди і клубу у порівнянні з результатами сезону 2018-2019 років. Присутні підтвердили довіру головному тренеру Юрію Вірту та незмінну ціль: вихід у Першу лігу у чемпіонаті 2019-2020 років.

Взимку тренерський штаб команди має працювати над посиленням команди та внесенням якісних змін в гру. «Вересу» потрібні гравці з філософією переможців, які зможуть своєю грою тішити вболівальників. Найближчим часом тренерський штаб має оголосити про кадрові зміни в команді. Ті гравці, які не готові разом з нами працювати задля результату, зможуть продовжити кар’єру в інших клубах.

Наразі розпочалася підготовка до другої частини сезону. Після завершення селекційної роботи «Верес» презентує оновлену команду, яка продовжить боротьбу за вихід у Першу лігу.

Окрім того, прийнято рішення щодо користування виключно українською мовою в роботі та офіційних заходах клубу. Перш за все це стосується інтерв’ю та коментарів футболістів та тренерського штабу. А також в мові під час офіційних матчів НК «Верес».

05.12.2019Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 05.12.2019p. 
На головну сторінку