Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №942 від 05.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Рівненщині триває проєкт «Розминка від чемпіона»

На Рівненщині триває проєкт «Розминка від чемпіона»

Черговий тур обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона», що триває зараз на Рівненщині, пройшов у Новокорецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Корецької районної ради Рівненської області. Цього разу у ньому дебютувала колишня учениця школи Наталія Стахнюк, чемпіонка України та призерка чемпіонату Європи із кіокушинкайкан карате.

Традиційно, захід розпочався з визначення переможців конкурсу малюнків на спортивну тематику, який пройшов в навчальному закладі напередодні з нагоди «Розминки від чемпіона». Нагородження авторів найкращих малюнків продовжилось розповіддю Наталії про шлях у спорт, захоплення карате, участь у різноманітних змаганнях. Діти мали нагоду поспілкуватися з чемпіонкою, задати питання щодо особливостей тренувань, системою ступенів та значення кольорів поясів у карате, про плани на майбутнє, її хобі.

- Заняття карате розвивають фізичну силу й вольову складову характеру. Карате дисциплінує та навчає долати труднощі. Тобто, ці заняття дають те, що однозначно допоможе кожному з вас у житті, – наголосила спортсменка.

Задовольнивши цікавість школярів, каратистка провела традиційну розминку з учнями. Діти з очевидним задоволенням і старанністю намагались повторювати за нею усі вправи та активно долучились до майстер-класу з кіокушинкайкану. Завершилась зустріч фотосесією з гостею та її нагородами. Окрім того, автографів їй довелося роздавати теж чимало.

Нагадаємо, що на Рівненщині діти мають можливість зустрітися з відомими спортсменами у своїх рідних шкільних стінах завдяки зусиллями «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки відділення НОК України в Рівненській області та сприяння управління освіти і науки облдержадміністрації.

05.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 05.12.2019p. 
На головну сторінку