Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №942 від 05.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Які підприємства забруднюють Клевань, з’ясовуватиме обласна комісія при ОДА

Які підприємства забруднюють Клевань, з’ясовуватиме обласна комісія при ОДА

На обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки розглянули питання щодо небезпечних викидів у повітря Клеваня. У засіданні взяли участь представники департаментів екології, держпродслужби, лабораторної інспекції, служби з надзвичайних ситуацій та правоохоронців.

Так, за інформацією голови ОТГ Дмитра Жовтянського (на фото), на підприємство ТзОВ «Колор СІМ» продовжують надходити скарги від жителів селища щодо перевищення кількості шкідливих речовин у повітрі. Представники підприємства такі звинувачення спростовують і розповідають, що у них встановлені сучасні засоби захисту, а виявлені нещодавно порушення – усунуті. До того ж, підприємство має намір встановити додаткові 6 фільтрів до існуючої системи вентиляції.

За результатами комісії заступник голови ОДА Ігор Тимошенко доручив Клеванській ОТГ проаналізувати діяльність усіх діючих підприємств, адже на території селища їх ще близько двох десятків. Інвентаризація допоможе виявити несанкціоновані, а також ті, що ухиляються від сплати податків. А вже у січні 2020 року буде проведена повторна перевірка діяльності ТзОВ «Колор СІМ», до якої залучать селищну раду та громадськість.

«Бізнес має працювати у рівних умовах. Така позиція облдержадміністрації. Якщо підприємство працює у законодавчому полі і сплачує усі податки, то ми сприятимемо у роботі. Якщо ж із порушеннями, то такому бізнесу не місце в області», – відзначив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

05.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 05.12.2019p. 
На головну сторінку