Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №943 від 12.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Школярка покінчила життя самогубством

Повідомлення про трагічний випадок у районному центрі до поліції надійшло восьмого грудня близько 16 години.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, працівники ювенальної превенції, медики «швидкої» та керівництво Березнівської поліції.

Правоохоронці встановили: 14-річна дівчинка залишилась вдома сама, в той час як 43-річна мама зі знайомим пішла до магазину. Як повернулись – вхідні двері були замкнені. Потрапивши до будинку через підвальне приміщення, у коридорі матір виявила свою доньку повішеною. Врятувати дівчинку не вдалося: медики констатували її смерть.

Ані родичі, ані сусіди пояснити причини такого вчинку не можуть. Як з’ясували поліцейські, неповнолітня виховувалась у неповній, проте благополучній сім’ї: матір їздить за кордон на заробітки, до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувалась. У жінки є ще одна 21-річна донька. Батько помер три роки тому.

Родина на обліку органів поліції, служби у справах дітей не перебуває; за місцем проживання характеризується позитивно: будь-якої інформації щодо конфліктів у сім’ї до поліції не надходило. Школярку знають як веселу, доброзичливу та хорошу дівчинку.

З місця події поліцейські вилучили записку, втім, її зміст не розголошується, аби не зашкодити досудовому розслідуванню.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 120 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини інциденту.

12.12.2019Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 12.12.2019p. 
На головну сторінку