Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №943 від 12.12.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Співоча риба і фартух для миття посуду: що члени королівської сім’ї дарують один одному на Різдво

Співоча риба і фартух для миття посуду: що члени королівської сім’ї дарують один одному на Різдво

У багатьох склалася думка, що королівська сім’я Великобританії – надто консервативна і не вміє веселитися. Насправді це не так – королева Єлизавета II вміє кумедно жартувати, а її онуки не соромляться іронізувати над собою. Ще одним підтвердженням хорошого почуття гумору монаршої сім’ї є їх незвичайна різдвяна традиція.

Нещодавно вийшов документальний фільм «Сандрінгем: Королева на Різдво», творці якого розповіли про незвичайний обмін подарунками напередодні Різдва. Як передає Daily Mail, у Святвечір о 18:00 члени королівської сім’ї збираються у вітальні Сандрінгемского палацу, де відбувається обряд обміну подарунками.

Цей обряд перетворився на справжнє змагання – члени королівської сім’ї вибирають один одному найдурнуватіші та непотрібні подарунки.

Одного разу Єлизаветі II подарували співочу рибу Big Mouth Billie Bass (вона до сих пір висить у замку).

Також у подарунок королева отримувала фартух для миття посуду.

Сам же принц Гаррі отримав у подарунок від Кейт Міддлтон набір «Вирости собі подружку» (це було ще до його зустрічі з Меган Маркл).

Кумедний випадок одного разу стався з принцесою Діаною – вона забула про традиції і подарувала принцесі Анні светр з кашеміру, у відповідь на що отримала тримач для туалетного паперу. На наступний рік дружина принца Чарльза виправилася і подарувала Сарі Фергюсон килимок для ванної з леопардовим принтом.

12.12.2019



Рівне-Ракурс №10 від 12.12.2019p. 
На головну сторінку