Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №280 від 22.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Повернення традицій

Весна перемогла в Рівненському зоопарку

Весна перемогла в Рівненському зоопарку

Кілька десятків тисяч рівнян прийшли святкувати "Масляну"

Другий рік поспіль рівняни і гості міста мали змогу поринути з головою у світ казок та веселощів. Запах свіженьких шашликів заповнював усе повітря зоопарку, смак гарячих млинців, мабуть, запам’ятається надовго. А куліш, справжній український куліш зі шкварками - ну хіба може бути щось смачніше? Рівняни з дітками могли безкоштовно прогулятися зоопарком, помилуватися екзотичними тваринами, сфотографуватися з ними. А скільки радості тоді можна було побачити у дитячих очах, скільки веселого сміху почути! Поруч із щасливими дітьми і себе відчуваєш щасливішим!

На свято були запрошені також і дітки з Рівненського спеціального дошкільного дитячого будинку. Депутати Рівнеради від “Блоку Юлії Тимошенко”, а саме з їх ініціативи проводилася “Масляна”, подарували малятам свято, провели екскурсію по зоопарку, влаштували забави біля снігових скульптур та пригостили різноманітними солодощами. Приємно було спостерігати за малечею - адже у цих дітей так мало радості у житті, а на святі малюки відчули задоволення від зимової прогулянки зоопарком та спілкування з тваринами, птахами.

Центром розваг на святі стали різноманітні конкурси, зокрема, всі охочі мали змогу спробувати себе у ролі майбутніх зірок сцени на “караоке в зоопарку”, чоловіча половина змагалася у перетягуванні канату, вилазила на стовп за подарунками. Організатори також проводили різноманітні дитячі конкурси та ігри з призами. Потішили слух співи фольклорних колективів, любителі посміятися спостерігали за виступом місцевих команд КВК та жартами клоунів. Свято завершилося спаленням великого дідуха.

Задоволеним лишився і директор Рівненського зоопарку Олег Павлюк. За його словами, за два дні свята звіринець відвідала величезна кількість людей. “Рівняни приходили сім’ями, як на родинне свято, - зазначив він. - Відтепер завдяки БЮТ і у нас з’явилася традиція - святкувати “Масляну” саме в Рівненському зоопарку”.

22.02.2007Наталія УШТИК



Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2007p. 
На головну сторінку