Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №280 від 22.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сексменшини

Плюси й мінуси сексу з геєм

Плюси й мінуси сексу з геєм

В останні роки серед гламурних дівчат передових поглядів вважається гарним тоном мати друга гея. Мовляв, з ним іноді може бути навіть краще, ніж із подругою. Геї теж знаються на моді, люблять різні вечірки, літературні презентації, дискотеки та всіляку іншу мішуру світського життя. А те, що більшість геїв користуються косметикою, узагалі чудово й вигідно - завжди можна отримати слушну пораду. Крім того, геї мовчатимуть, коли треба зберегти таємниці, а можуть і теревенити безперестанку, як будь-яке балакуче дівчисько.

Однак не все так просто. Дівчина, хоч і дружить із геєм, проте залишається дівчиною за своєю природою, а тому від друга чоловічої статі рано чи пізно підсвідомо чекає саме чоловічої уваги. Якщо такої уваги нема, беруть гору дівочі амбіції, через які вона за всяку ціну намагається затягнути гея у своє ліжко. Чому? Та, знову ж таки, для самоствердження, а можливо, й через кохання до хлопця незвичної орієнтації. До речі, багатьом переспати з геєм таки вдається, але закохати в себе - і не сподівайтеся!!!

Двадцятитрирічна рівненська діджейка Міла розповіла “РР”: ”Секс із геєм був чудовий: ніжний, тривалий, чуттєвий. Мабуть, у них якась своя сексуальна практика, позбавлена й натяку на грубість та насилля. Або… жіноче тіло для них є все-таки рідкістю. Після інтиму хлопець-гей розмовляв зі мною, ми разом снідали, дивилися відео та обговорювали музичні новини”. Нині Міла з геєм не зустрічається, бо він прямо так і сказав, що третього разу не буде і що в нього є постійний друг старшого віку. Але приятелювати й підтримувати одне одного завжди можна. Міла спочатку трішки сердилася, але лише трішки… Однак дівчина рада, що у неї був такий сексуальний досвід і що в нього, як кажуть, на неї все-таки встав. Двічі.

Психологи стверджують, що не варто ставити на інтим з геєм. Адже, по-перше, можна добру частину життя згаяти, зваблюючи гея, а результату так і не дочекатися. Бо переважній їх більшості жінки по цимбалах. По-друге, якщо інтим і трапляється, то в ньому мало сенсу, адже заради разового сексу треба провести титанічну попередню роботу. Також із геями, як уже мовилося, неможливо вибудувати подальші стосунки.

Експрес-опитування

Чи були у вас приятелі-геї і чи ви з ними спали?

Петро, 46 років: - Мені пощастило, що у мене не було сексу з геями. Але в молоді роки не раз помічав, що вони до мене виявляли інтерес… Самі геї мені неприємні, особливо їхні манери. Хоча, як мужики до нестями нап’ються, то майже всі трохи “голубіють”.

Ольга, 23 роки: - Інтимного досвіду з геєм не було, хоча я приятелюю з бісексуалом. О, геї - це складно, бо вони вже конкретно запрограмовані на таких, як і самі. Але цікаво, цікаво було б таке пережити.

Антоніна, 33 роки: - Підозрюю, що, можливо, мій приятель колись і був геєм, але він це приховує. Я не хотіла б контактувати з геями.

Василь, 37 років: - Та хай всякі там меншини живуть собі, як хочуть. Я ними не цікавлюся.

22.02.2007Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2007p. 
На головну сторінку