Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №280 від 22.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп

"Рівне" перемогло

Міні-футбольний клуб “Рівне” знову залишився поза грою. Столичний клуб “НУХТ” у суботу на календарну гру не прибув. Нам зараховано технічну перемогу, проте це навряд чи особливо потішило як нашу команду, так і її вболівальників. Наступну гру рівняни проведуть в Одесі проти “Локомотива”.

МЕГУ виявилося сильнішим

Баскетболісти “БК-93-ОШВСМ-МЕГУ” у черговому турі чемпіонату України серед команд першої ліги приймали команду Київського університету імені Грінченка. Підопічні Михайла Переверзія були удвічі сильніші - 82:51 та 62:57.

Кузнецовські чиновники

грають краще

Перше місце у змаганнях із міні-футболу “Граємо за Україну РАЗОМ” обласної спартакіади держслужбовців здобула команда Кузнецовського міськвиконкому. А за підсумками спортивного сезону 2006 року “Наша спортивна гордість” у номінації “Кращі відділи спорту райдержадміністрацій та міськвиконкомів” грамоту отримав начальник Кузнецовського міського комітету з питань фізичної культури і спорту Анатолій Шкабура.

Росте гідна зміна

Дублери МФК “Рівне” з команди ДЮСШ №4 у рамках чемпіонату серед команд другої ліги приймали тернопільську команду “Банкір”. Перемога рівнян була більш ніж переконливою - 16:3. Завершуватиме сезон ДЮСШ №4 грою в Кам’янці-Подільському.

"Бронзовий" призер відомий

Команди ДЮСШ №4 та “Ізотоп” (Кузнецовськ) зустрінуться у фіналі Кубка обласної ДЮФЛ з міні-футболу (юнаки 1995-1996 р.н.), фінал відбудеться 11 березня під час свята міні-футболу. А ось володар “бронзи” визначився: ним став СДЮШОР “Верес”, який обіграв іншу команду з Кузнецовська.

І знову втрутилася безгосподарність

Через незадовільний стан футбольних полів на стадіонах “Авангард” та “Хімік” дев’ятий і десятий тури зимової першості Рівного з футболу вийшли неповними. Організатори вимушені були команди, які змагаються у цих зонах, перевести на стадіон “Олімп” та у село Городок. Незіграні матчі відбудуться протягом цього тижня. А ось у парку імені Шевченка відбулися усі матчі, після переконливих перемог там продовжують лідирувати “Лавісс” та “Забороль”.

22.02.2007



Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2007p. 
На головну сторінку