Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №280 від 22.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Підсумки року

Рівненщина - на восьмому місці

серед областей у рейтингу Федерації плавання України

Щорічно в кінці січня - на початку лютого Федерація плавання України оприлюднює підсумки роботи за минулий спортивний сезон. Як повідомив президент Федерації плавання області Петро ПЕТРИШИН, спортсмени та колективи Рівненщини здійснили в цьогорічному рейтингу значний крок вперед у порівнянні з минулим.

Найвище місце в рейтингу для Рівненщини посіла серед ДЮСШ і СДЮШОР наша школа олімпійського резерву Рівненської міської ради (директор Петро Петришин), яка вперше за всю історію рівненського спорту вийшла на третє місце, пропустивши вперед всім відомі школи “Спартак” та “Метеор” з Харкова та Дніпропетровська. Позаду рівнян школи з Києва, Донецька, Запоріжжя та інші.

Серед решти областей Рівненщина піднялася на восьме місце після десятого в минулому сезоні.

У рейтингу ШВСМ Рівненська школа (директор Віктор Кузін) посіла високе п’яте місце серед аналогічних шкіл. У порівнянні з сезоном 2005 року наш колектив піднявся на два рядки вгору.

Відзначилися рівняни і у списку-рейтингу тренерів: Сергій Бондар посів десяте місце, Світлана Волошина - 17-те, а Олег Шеремет замкнув 30-ку кращих.

Серед спортсменів найкращий результат, зрозуміло, у дворазової чемпіонки Європи Анни Хлістунової - п’яте місце. Випередили Анну в рейтингу всесвітньо відомі плавці, котрі тривалий час виступають у спорті, - Олег Лісогор, Ірина Амшеннікова, Валерій Димо, Андрій Сердінов. Катерина Дікіджі, вихованка СДЮШОР та тренера Олега Шеремета, посіла високе 36-те місце і є наймолодшою спортсменкою цього віку в рейтингу 50-ти кращих. До списку спортсменів, які дають залікові рейтингові очки, увійшли 692 спортсмени України, з яких 28 є нашими земляками.

22.02.2007



Рівне-Ракурс №10 від 22.02.2007p. 
На головну сторінку