Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №947 від 16.01.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Альона Вінницька розповіла, як участь у ВІА Грі довела її до нервових зривів

Альона Вінницька розповіла, як участь у ВІА Грі довела її до нервових зривів

Альона Вінницька – популярна телеведуча і співачка. Вона рідко згадує про свою участь у гурті ВІА Гра. Це був непростий для неї час. Журналісти програми «Зірковий шлях» в рубриці «Кава з перцем» на каналі «Україна» дізналися подробиці про той період життя.

Багато років тому майбутня співачка абсолютно випадково потрапила на телебачення, побачивши оголошення про набір. Незабаром вона познайомилася з Дмитром Костюком. Саме він через деякий час запропонував Олені участь у музичному проекті.

«Отямилася я вже перед дверима, які відкрив Костя Меладзе», – згадує Альона Вінницька.

Перший склад гурту випробував і неймовірну популярність, і скажений ритм роботи, і непрості робочі відносини. Часом було важко навіть у побутовому плані. Наприклад, Альону Вінницьку та Надію Мейхер селили в номері, де було одне ліжко на двох.

«Двоє молодих дівчат, ще несформовані особистості, які потрапили в незрозумілу ситуацію. В основному відношення було, як до робочого коня, і це нас з Надею згуртувало, незважаючи на те, що ми були різні. Ми стали все ближче і ближче одна одній. Нервові зриви – це важке випробування і нас з Надею це дуже сильно поріднило», – сказала Альона Вінницька.

Але коли змінився склад гурту, стало ще важче.

«Ми ніколи так серйозно не сварилися. Коли до нас долучилася Аня Сєдокова, тоді було, звичайно, складніше», – каже співачка.

Коли Альона Вінницька вирішила піти з колективу, вона вже відчувала і фізичне, і моральне виснаження. Сергій Большой давно умовляв дружину порвати з цією каторжною роботою. І Альона пішла в нікуди. Без грошей на сольну кар’єру.

16.01.2020



Рівне-Ракурс №10 від 16.01.2020p. 
На головну сторінку