Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №281 від 01.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пляжний волейбол

Перші та майже треті

Перші та майже треті

Три команди - представниці Рівненщини - взяли участь у другому турі чемпіонату України з пляжного волейболу серед дівчат 1992-1993 років народження, що відбувся нещодавно в Сумах.

Десять колективів змагалися у двох підгрупах. До першої входили: збірна Рівненської області, “Авангард-1” (Суми), “Чернігівбуд-1” (Чернігів), ДЮСШ Рівненського району (Квасилів) та збірна Києва. У групі “Б” змагалися: “Електрон” (Суми), ОДЮСШ (Чернігів), “Чернігівбуд-2”, “Авангард-2” і ОДЮСШ (Рівне).

Не зазнавши жодної поразки, групу “А” на одному диханні виграла збірна Рівненської області у складі Олени Басанової та Валентини Грицюк. Другу позицію, поступившись лише лідерам, посіли волейболістки смт Квасилів. Обидві ці команди і вийшли до фінальної частини турніру.

Перемогу у групі “Б” святкувала команда господарів - “Електрон”, друге місце також у сумчанок - клуб “Авангард-2”. На жаль, поступившись у напруженій боротьбі “Авангарду-2” - 1:2, лише третіми тут опинилися Лілія Бабидорич і Богдана Комар - волейболістки Рівненської ОДЮСШ.

Фінальний міні-турнір також пройшов за повної переваги команди Рівненської області. Дует Басанова - Грицюк і цього разу виявився сильнішим та спритнішим за всіх суперниць, виборовши підсумкову загальну перемогу. Друге та третє місце дісталося сумчанкам - “Електрона” та “Авангарду-2” відповідно. Четвертим місцем, програвши всі матчі фінальної “пульки”, зайняли квасилівчанки.

Виступи своїх підопічних прокоментував наставник команд РОДЮСШ та збірної Рівненської області Сергій ТИМЧАК: “Звісно, задоволений виступами Олени Басанової та Валентини Грицюк. Виграти всі поєдинки - безперечно, хороший результат. Зараз готуємося до фінального туру чемпіонату України, який і визначить чемпіонок та призерок першості з пляжного волейболу у закритих приміщеннях серед дівчат 1992-1993 років народження. Нашій команді протистоятимуть колективи з Херсона, Сум, Дніпропетровська, Кременчука та Іллічівська - виграти буде нелегко. Проте, зважаючи на те, що мої підопічні впевнено перемогли у попередніх двох турах змагань, сподіваюся на золото. Вважаю, збірна Рівненської області має реальні шанси стати чемпіоном”.

***

Із другого по четверте березня в Рівному відбудеться фінал чемпіонату України з пляжного волейболу серед дівчат до 16 років. У ньому візьмуть участь кращі пари з Одеської, Сумської, Херсонської, Полтавської, Дніпропетровської, Чернігівської та Рівненської областей. Нагадаємо, що у попередніх двох турах перемогу здобула пара з Рівненської області - Олена Басанова та Валентина Грицюк. Окрім них, Рівненщину представлятимуть волейболістки з ОДЮСШ та Квасилова.

Отже, запрошуємо на відкриття змагань, що відбудеться другого березня о 12.00 у спортзалі ОДЮСШ за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 11-а.

01.03.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 01.03.2007p. 
На головну сторінку