Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №948 від 23.01.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

На Рівненському полігоні розпочалися збори з офіцерами територіальної оборони

На Рівненському полігоні розпочалися збори з офіцерами територіальної оборони

На Рівненському загальновійськовому полігоні розпочався організаційно-методичний збір із представниками обласних військових комісаріатів, територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки, та керівним складом бригад і батальйонів територіальної оборони оперативного командування “Захід”.

Нову структуру військ територіальної оборони ЗСУ було створено у 2018 році. Сьогодні у кожній області України сформована бригада територіальної оборони. Основними завданнями цих військових формувань є підтримання правового режиму воєнного стану, у разі його впровадження, охорона та захист державного кордону, забезпечення умов для надійного функціонування органів державної влади, органів військового управління, стратегічного розгортання військ, охорона та оборона важливих об’єктів і комунікацій, боротьба із диверсійно-розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями агресора та антидержавними незаконно утвореними озброєними формуваннями.

Метою організаційно-методичного збору є поглиблення та закріплення теоретичних знань офіцерів, вдосконалення їх практичних навичок у питаннях ефективного функціонування територіальної оборони, ознайомлення з європейським досвідом.

23.01.2020Начальник прес-центру управління оперативного командування «Захід» Анатолій ПРОШИН



Рівне-Ракурс №10 від 23.01.2020p. 
На головну сторінку