Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №208 від 06.10.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пригоди на дорогах

П’яні “байкери” наїхали на “даішників”

П’яні “байкери” наїхали на “даішників”

Рівне. Друга година ночі. Неподалік магазину “Сільпо” 24-річний рівнянин поставив свого мотоцикла “Мінськ” і пішов купувати цигарки. У цей час біля супермаркету проходило двоє 17-річних п’яних підлітків. “О, мотоцикл!” - зраділи, і, недовго думаючи, сіли на нього та поїхали... Закінчилася ця подія так само непередбачувано, як і почалася.

Через кілька хвилин наряд патрульної міліції вже мчав обласним центром ловити угонщиків, які у той час роз’їжджали нічними вулицями Рівного у районі автовокзалу. Вже через півгодини правоохоронці помітили їх на вулиці Грушевського і зупинилися, включивши на своєму службовому авто “маячки”. Назустріч їм мчали п’яні мотоциклісти, і, здається, їм було байдуже до спроб працівників міліції їх зупинити. У результаті трапилася аварія: мотоцикл врізався у авто “даішників” (див. фото).

Під час зіткнення 17-річний водій краденого мотоцикла переламав руку, а його пасажир від удару перелетів через автомобіль ДАІ і впав на асфальт, травмувавши собі обличчя. Правоохоронці не постраждали.

Зараз розбитий мотоцикл стоїть на штрафмайданчику, ну, а правоохоронці підшукують кошти на ремонт власного транспорту, адже патрульних машин у Рівному не так уже й багато - лише тринадцять, - повідомили з чергової частини окремої роти дорожньо-патрульної служби ДАІ міста. Хлопці поки що знаходяться в лікарні. Як тільки оклигають, доведеться відповідати за нічні гонки краденим мотоциклом.

06.10.2005



Рівне-Ракурс №10 від 06.10.2005p. 
На головну сторінку