Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №281 від 01.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Природа озлобилася

Зазнав перелому основи черепа 46-річний чоловік із села Удрицьк Дубровицького району під час заготівлі дров. На нього впало дерево. Стан чоловіка важкий.

Щоб телефон

не сказав “па-па”

Упродовж чотирьох днів понад двадцять мешканців області втратили свої мобільні телефони через шахрайство. Незайвим буде нагадати, що варто уважніше стежити за своєю технікою, яка в будь-який момент може перекочувати в чужу кишеню.

Не пощастило

Загорівся одяг на 72-річній Ользі із села Серники Зарічненського району, яка поралася біля відкритої печі. Обгоріло 70 відсотків шкіри пенсіонерки. Бабуню госпіталізували в опікове відділення районної лікарні.

Скажені наступають

Два випадки сказу диких тварин було зафіксовано протягом доби у селі Богданівка Корецького району та в селі Садове Гощанського району. На території приватних господарств помітили лисиць, які поводилися агресивно. Господарі їх убили. За розпорядженням голів Корецької та Гощанської райдержадміністрацій, у зазначених населених пунктах введено карантинні обмеження у зв’язку зі сказом.

А тепер - “Гараж”!

Працівники державтоінспекції проводять профілактичні заходи під назвою “Гараж”. Мета - протидія злочинам, які пов’язані з незаконними заволодіннями авто та отримання інформації про осіб, що вчиняють незаконні заволодіння транспортними засобами.

За повідомленнями прес-служби управління з питань НС та ЦЗН Рівненської ОДА, ЦЗГ УМВСУ в Рівненській області

01.03.2007



Рівне-Ракурс №10 від 01.03.2007p. 
На головну сторінку