Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №953 від 27.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Софтбольна «Розминка від чемпіона» у Дермані

Софтбольна «Розминка від чемпіона» у Дермані

Після невеликої перерви «Розминка від чемпіона» знову подорожує Рівненщиною. Черговий тур обласного спортивно-масового заходу завітав у Дерманський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів- дошкільний навчальний заклад» Здолбунівської районної ради Рівненської області. Цього разу у ньому успішно дебютувала майстер спорту України з софтболу Наталія Корнозевич.

На тутешніх дітей та педагогів чекала досить цікава та насичена програма, організатором якої традиційно виступає комунальний заклад «Рівненський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Вона розпочалась із підведення підсумків конкурсу малюнків на спортивну тематику, що напередодні проходив у навчальному закладі. Переможцям Наталя вручила призи від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Далі спортсменка розповіла про специфіку софтболу, основні правила цієї гри, поділилася власними досягненнями у спорті і особливостями тренувань.

– Софтбол став частиною мого життя! Гра допомогла розвинути такі якості, як дисциплінованість, самоорганізованість, наполегливість, відповідальність, вміння працювати у команді, що допомагає не лише у спорті, а й у житті загалом, – розповіла спортсменка.

Наталя зуміла викликати у присутніх непідробний інтерес до досить незвичного для багатьох учнів виду спорту. Окрім своїх нагород, вона привезла ще й спеціальний інвентар. Школярі з цікавістю роздивлялися і приміряли спорядження софтболістки і засипали її запитаннями. А під час розминки старанно намагалися повторити за нею спортивні елементи. Окрім того, діти могли досхочу покидати софтбольний м’яч, відбивати його битою і ловити з допомогою спеціальної «рукавички». На завершення, всі бажаючі навперебій брали у Наталії Корнозевич автографи та фотографувалися з нею на згадку.

Пресслужба «Спорт для всіх Рівненщини»

27.02.2020



Рівне-Ракурс №10 від 27.02.2020p. 
На головну сторінку