Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №953 від 27.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Сімейні перегони» в Острозі та Рівному

«Сімейні перегони» в Острозі та Рівному

Черговий (зональний) етап обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здоровий спосіб життя» стартував цими вихідними у двох містах: на базі Острозького НВК «Школа I-III ст. – гімназія» та Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 Рівненської міської ради. Поєднавши спорт, розваги, здорову конкуренцію – свято стало одним із найулюбленіших для дітей та дорослих. Адже, за щоденними клопотами не так вже й часто трапляється нагода разом активно провести час, позмагатися і відчути себе єдиною командою.

Зі свого боку організатори, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, максимально доклали зусиль, щоб учасникам було цікаво виборювати звання найспортивнішої сім’ї.

Програма змагань складалась із п’яти спортивних естафет та інтелектуального завдання. Кожен з цих етапів був направлений на розвиток сили, спритності, швидкості, фізичних вмінь та злагодженності дій. Сім’ї показали справжній приклад єднання і взаєморозуміння! Глядачі оплесками підтримували всі команди.

У загальному підсумку змагань у м. Острог трійка сімей-лідерів сформувалась таким чином:

І місце – Гузоваті ( Ярославицька ОТГ);

ІІ місце – Чумак/Озімковскі ( м.Острог);

ІІІ місце – Черній/Кулик ( м.Острог).

У м. Рівне найкращими стали:

І місце – Зінчуки (м. Рівне);

ІІ місце – Волох/Вакульчуки (м. Рівне);

ІІІ місце – Бицюк/Богайчуки (Олександрійська ОТГ).

Переможці та призери двох зональних етапів «Сімейних перегонів» нагороджені дипломами, кубками та медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради і призами відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Бажаємо всім сім’ям-учасникам і надалі завжди залишатись активними, здоровими та спортивними, а на переможців чекають яскраві враження та емоції в обласному суперфіналі!

Пресслужба «Спорт для всіх Рівненщини»

27.02.2020



Рівне-Ракурс №10 від 27.02.2020p. 
На головну сторінку