Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №282 від 09.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Щасливого полювання!

Як приручити справжнього мачо?

Як приручити справжнього мачо?

Мачо - найпопулярніший вид чоловіків на всіх широтах і континентах. Хто з нас не мріяв побувати в його міцних і зухвалих обіймах? Ну то що - починаємо полювання?

Зброя - до бою!

Якщо на твоєму обрії промайнув ковбойський капелюх і почувся бадьорий дзенькіт шпор, дій негайно, наполегливо і розумно!

Неприступна фортеця

Найкращою принадою для мачо стане твоя неприступність. Як не крути, ти маєш справу із завойовником, а брати фортецю без бою - не його стиль. Тому влаштуй бойовище: жагуче і бурхливе. А коли він остаточно розігріється, можеш сміливо здаватися на милість переможця. Звичайний чоловік на тривалу “облогу” не здатен, і може віддати перевагу доступнішому трофею.

“Гаряча пательня”

Але, навіть викинувши білий прапор, і не думай розслаблюватися. Цілком завойований трофей викликає нудьгу. Створи відчуття непевності і власної невловимості: начебто ти вже у його руках, але готова от-от вислизнути. І тоді вже, будь упевнена, він тебе не випустить. А от чоловіка розряду “звичайний” такими стресами мучити не варто. Життя на “гарячій сковорідці” під силу тільки неабиякому темпераменту.

Блиск, розкіш, кохання...

Мачо, як ніхто, цінує свободу. Навіть не думай зазіхати на цю святиню – втече, як від вогню. Ніяких розмов про борщі та пелюшки. Тільки блиск, тільки розкіш, тільки любов, тільки пристрасть, а потім уже розберешся, що до чого... Це правило, втім, діє і стосовно всіх інших чоловіків. Правда, якщо від простого чоловіка ще можна приховати свої матримоніальні наміри, то мачо розкусить твої думки миттєво.

Любить - не любить?

І боронь Боже сказати йому про своє кохання, хіба - на борту лайнера, що стрімко втрачає висоту. В іншому разі він просто не оцінить твоєї щирості. Мачо ніколи не сумнівається у власній неповторності, і жіноча любов для нього - річ така ж природна, як схід сонця. Набагато більше його заінтригує думка, що ти, можливо, і не дуже-то його кохаєш. Проте більшість представників сильної половини людства люблять, коли їм говорять про кохання, от тільки старанно це приховують.

“Антиквочка”

Мачо не любить “сірих мишок” та “квочок”. Ти можеш не вміти готувати, але повинна завжди виглядати на всі сто. Ти нізащо і ніколи не пратимеш його шкарпеток та не вважатимеш за потрібне перейматися його проблемами, але наполегливо вимагатимеш нову шубу. Через два тижні такого життя звичайний чоловік утече від тебе за тридев’ять земель, дотримуючись принципу “кохання коханням, а обід - за розкладом”. І тільки мачо здатен витримати подібні навантаження.

Вічна таємниця

Не розкривайся до кінця. Час від часу викидай що-небудь несподіване і ніколи не виправдовуйся. Ти повинна залишитися для нього вічною загадкою, яку хочеться розгадувати і розгадувати. Подібна таємничість простим чоловікам не до снаги. Тільки мачо буде абсолютно все одно, що з тобою було раніше і з ким це “раніше” було.

Іскри і кураж

Найстрашніше для будь-якого мачо - це нудьга. Не дозволяй йому нудьгувати. Життя повинне іскрити з тебе високорозрядними частотами, а кураж - рухати все навколо. Важко, звичайно, але з мачо взагалі нелегко. І перш, ніж розпочати гру, гарненько подумай, чи треба тобі все це. Може, тебе цілком влаштує чоловік більш скромних можливостей? Такого, до речі, і знайти легше.

09.03.2007



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2007p. 
На головну сторінку