Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №282 від 09.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Тема до роздумів

Що таке жіноче щастя?

Газета Sunday Times підготувала добірку думок кількох провідних британських письменників, які висловилися про те, що, на їх погляд, насправді потрібно жінкам.

Крістіна ЛЕМ, британська журналістка, яка висвітлює події в Афганістані і неодноразово була у воєнних зонах:

“Коли я спитала у кількох своїх подруг, що робить їх щасливими, вони відповіли: гарний секс та прогулянки босоніж по піску. У моєму списку пріоритетів ці дві речі також стоять досить високо. Але через те, що я багато часу проводжу в Афганістані, де інколи помитися неможливо, окрім як у відрі, щастям може бути навіть ванна, наповнена теплою водою з ароматичними бульбашками...”.

А. А. ГІЛЛ, письменник:

“Я вже зрозумів, що жінки хочуть, щоб їм пропонували те, чого вони насправді НЕ хочуть. Пригадую, як одна моя подруга колись сказала: “Ти не можеш собі навіть уявити, чого жінки хочуть”. Природно, я спитав: “Чого ж вони хочуть?”. Вона тут же дала відповідь: “Ми хочемо такого чоловіка, якому навіть не треба буде питати, чого ми хочемо”.

Нора ЕФРОН, письменниця:

“Мало хто розуміє, що світ для жінок чи не найбільше змінила фарба для волосся. Це дуже просто і дуже очевидно. Жінки краще виглядають, від того вони краще себе почувають. Фарба для волосся просто всюди. У деяких районах Нью-Йорка сивих жінок немає взагалі. З мого досвіду, щасливою жінку також робить успіх, особливо, якщо головною причиною її невдач було переконання, що вона неуспішна”.

Рой ЛІДЛ, колишній редактор провідної програми “Today” на радіо Бі-Бі-Сі:

“Мене завжди дивувало, що від чоловіків вимагають, аби вони знали, чого хочуть жінки. Чому ми повинні це знати? Вони що, самі не можуть взяти на себе відповідальність за власне щастя? Чоловікам і так доводиться важко працювати, аби заробити достатньо грошей. А коли вони не заробляють гроші, то треба виносити сміття. І на роздуми про щастя жінок просто не вистачає часу”.

09.03.2007



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2007p. 
На головну сторінку