Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №282 від 09.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Sexменшини

Кохання, як із самими собою

Кохання, як із самими собою

На інтимній сторінці “Рівне-Ракурсу” захотіла викласти свою сокровенну й водночас повчальну історію Анжела - колишня рівнянка, а нині громадянка Португалії.

…Напевно, в юності мене ніщо так не турбувало, як визначення власної статевої орієнтації. Дехто курив немилосердно за школою, дехто не знав, чи варто до випускного вечора бути нецілованим або взагалі цнотливим. А я все гадала, з ким мені спати: з дівчатами чи з хлопцями. Добре, що хоч не думала про одночасне спання з обома статями. Тобто, бісексуальною я не була точно. Виправдовую себе юнацьким максималізмом і пошуками, коли геть усе хочеться спробувати. А в кого не було різних там експериментів? Були, були, у всіх були.

Скажу, що перший секс із жінкою мені сподобався значно більше, ніж сто перший із чоловіком - це я запам’ятала. І єдиний, на мій погляд, прийнятний варіант для першого одностатевого контакту - вибрати партнера, досвідченішого за себе. Коли я навчалася в Одесі, мені зустрілася лесбіянка, старша за мене майже на 16 років. Вона давно визначилася з орієнтацією і навіть жила, так би мовити, у громадянському шлюбі з однією артисткою. Правда, згодом артистка поїхала на постійне місце проживання до Ізраїлю. Так ось, я вважаю, що для мене це був гарний варіант набути такого досвіду.

Хоча спочатку я хвилювалася й ніяковіла, бо на цей подвиг мене спонукала не внутрішня сутність, а екстремальна цікавість, та й годі. До речі, партнерці я так і сказала, що я хочу, власне, не її, а просто спробувати ще й таке.

Добре, що жінки без проблем розуміють одна одну. А тому вона методично й сухо підготувала мене та довела до оргазму. Секс із лесбіянкою - це як секс із самою собою. Усе правильно, ти не встигаєш подумати, як партнерка вже все робить. Я просто лежала й отримувала задоволення. Ми бачилися ще раз, і тепер я активізувалася, але це був не секс, а радше майстер-клас: я робила, вона мене поправляла.

Останній же секс із жінкою у мене був рік тому, уже в Ліссабоні. І був він з точністю до навпаки - в сенсі, що я дуже хотіла переспати із гарненькою мулаткою з пишними формами. Тоді і я довела її до оргазму, і вона мене. Але схоже на те, що на цьому я свої лесбійські походеньки завершу. Мені стало зрозуміло, що я можу спокусити жінку і мені нічого більше шукати якихось нових відчуттів у світі одностатевого кохання. Адже жінка ніколи не досягне тих пікових точок, яких досягає чоловік. Так, можна використовувати різні ділдо та вібратори, але навіщо, коли є чоловіки? Я вирішила, що мені замінники не потрібні. Зрозумівши це, я назавжди розлучилася з одностатевим сексом. Але на сторінках “Ракурсу інтимного” вирішила поділитися своїми висновками - може, комусь знадобиться.

Олена Мірошниченко

Лесбос - грецький острів у північно-східній частині Егейського моря. Жителям острова не подобається, що його назва асоціюється з лесбійським коханням, оспіваним наприкінці сьомого і в першій половині шостого ст. до н.е. у творах знаменитої давньогрецької поетеси Сапфо. Вони вважають, що лесбіянки досить сильно попсували імідж надзвичайно мальовничого острова.

Експрес-опитування чоловіків на тему: “Як ви ставитеся до лесбіянок?”

Владислав, мережевий директор, 32 роки: - Я вважаю, що такі дівчата чи жінки просто придурюються та й годі. Роблять це, щоб бути нестандартними, епатажними чи що.

Петро, вчитель української мови, 42 роки: - Таке аморальне явище я називаю помилкою природи. Це, так би мовити, докір Богові за те, що не дав збоченцям розуму.

Руслан, військовий, 29 років: - Не маю нічого проти, адже мене це не стосується. І скажу, що в кожного “свій Чорнобиль” у голові.

Василь, інженер, 27 років: - А я нормально ставлюся до молодих лесбіянок. Мені навіть подобається дивитися, як вони кохаються. Правда, бачив я це лише по телевізору.

09.03.2007



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2007p. 
На головну сторінку