Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №957 від 26.03.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Повечеряв, «причастився» і зробив запаси – чоловіка затримали за крадіжку

Повечеряв, «причастився» і зробив запаси – чоловіка затримали за крадіжку

Відкриті та спустошені консервні банки, пляшки з-під шампанського та недоїдки свідчили про те, що спочатку у закладі зловмисник повечеряв, а деякі харчі та спиртне «на потім» ще й прихопив із собою.

Пошкоджене вікно магазину у селі Вельбівно Острозького району побачила о восьмій годині ранку 23 березня продавчиня.

Поліцейські, які негайно виїхали на місце події, оперативно встановили причетність до скоєного злочину 34-річного жителя села Сіянці.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що всередину приміщення зловмисник проник після опівночі, пошкодивши металеві ґрати та металопластикове вікно. На місці випив та перекусив, а в дорогу із собою прихопив ще алкоголь, цигарки та оселедця. Однак додому чоловік вирішив не йти – заліз у покинутий будинок у цьому ж селі. Саме там, поки він спав, зловмисника і виявили поліцейські. Біля нього був пакет із викраденим.

Житель села Сіянці раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та відбував покарання у місцях позбавлення волі. Крім того, спілкувався зі слідчими напередодні, адже поліцейські встановлюють його причетність до ще однієї крадіжки.

Невідкладно у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу 34-річного жителя села Сіянці затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом крадіжки із проникненням за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України слідчі розпочали досудове розслідування. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Загальна сума завданого збитку встановлюється.

26.03.2020Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 26.03.2020p. 
На головну сторінку