Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №958 від 02.04.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Дуже ніжні котлетки

Дуже ніжні котлетки

400гр.курячого філе; 400гр. стегенець без шкірки; 100гр.вершкового масла дуже м’якого; 150гр. батона без шкірки; 200мл вершків 20?%; сіль, перець за смаком; панірувальні сухарі або борошно для панірування.

Батон замочити у вершках. М’ясо пропустити через м’ясорубку. Змішати фарш, батон (злегка віджати), масло, додати сіль, перець, все добре вимішати.

Миску з готовим фаршем відправити в холодильник на 20 хвилин. Формуємо котлети, паніруємо і обсмажуємо на середньому вогні до рум’яної скоринки.

02.04.2020



Рівне-Ракурс №10 від 02.04.2020p. 
На головну сторінку