Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №282 від 09.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Знайомство зблизька

“Стабільність у колективі - запорука успіху підприємства”, - вважає  Михайло Кравчук (на фото у центрі)

Михайло Кравчук: “До кожного клієнта - з душею”

Якщо свою роботу виконуєш якісно, з душею, люди до тебе тягнуться, вважає генеральний директор ПП “Авто-Оскар” Михайло КРАВЧУК. Підприємство, яке очолює пан Михайло, відоме не лише на території України, а й за кордоном. Адже основне поле діяльності “Авто-Оскара” - вантажні перевезення у будь-яку точку Європи.

- Ми оперативно доставляємо неушкодженими цінні вантажі в точно визначене місце і час, - розповідає Михайло Кравчук. - Клієнти нам довіряють, адже знають, що ми не підведемо. Наше підприємство з самого початку працювало і продовжує працювати відкрито, чесно і бездоганно. Здійснюємо експедицію вантажів як своїми автомобілями, так і транспортом замовника.

Утім, “Авто-Оскар” - не лише автоперевезення. Це - цілий спектр спеціалізованих послуг, про які докладніше розповів механік підприємства, завідувач автосервісу Ігор КРАВЧУК:

- Ми надаємо шиномонтажні послуги (продаж, сервіс, гарантія), замінюємо і продаємо якісні мастильні матеріали для вантажної та легкової автотехніки; у нас можна придбати запчастини до вантажних авто. Крім того, надаємо електрогазозварювальні послуги, ремонтуємо напівпричепи та тягачі ТО-1, ТО-2, ПР, фарбуємо та відновлюємо автомобілі. Звісно, і свої авто, які є в нашому автопарку, обслуговуємо самі, адже маємо станцію технічного обслуговування.

ПП “Авто-Оскар” володіє престижними авто європейського рівня - МАN, SCANIA стандарту “Євро-2” та “Євро-3”. А партнерами “Авто-Оскара” є провідні підприємства України, з якими укладені контракти про співпрацю. Це - “Valmi Avtomotiv”, “Tip-Top”, “Полек-Тор” та інші. Саме ці фірми постачають ПП “Авто-Оскар” матеріалами та обладнанням, необхідними для якісного, спеціалізованого обслуговування клієнтів.

Запорукою успіху та стабільності підприємства, є, безперечно, злагодженість і порозуміння у колективі.

- Своїх спеціалістів ми “виростили” самі, - говорить Михайло Володимирович. - І нині маємо стабільний, хороший колектив, яким я дуже пишаюся. Ми й сьогодні запрошуємо до нас на роботу молодих людей, які хочуть працювати - адже підприємство постійно розвивається.

Про впевнений розвиток ПП “Авто-Оскар” свідчить поступове втілення у життя планів. Окрім постійного оновлення автопарку та купівлі нових напівпричепів, нині завершується оформлення нещодавно придбаних земель, необхідних для розширення території.

- Плануємо відкрити власну автомийку, кафе та клуб “Дальнобій” із готелем, де з комфортом відпочиватимуть водії-далекобійники, - ділиться перспективами ПП “Авто-Оскар” Михайло Кравчук. - Також збудуємо магазин з продажу автозапчастин для вантажної техніки, розширимо сферу послуг з ремонту та обслуговування авто. Певна річ, незмінною перспективою залишається постійне оновлення автопарку підприємства. Адже потрібно весь час рухатися вперед, розвиватися та удосконалюватися. Запрошуємо вантажних автоперевізників до співпраці, а власників авто - скористатися нашими сервісними послугами. Якщо ж вам потрібно своєчасно доставити цінний вантаж у будь-яку точку Європи, звертайтеся до нас - і ми не підведемо!

09.03.2007Алла РОГАШКО

Адреса ПП “Авто-Оскар”: 33016, м.Рівне, вул. Фабрична, 2-а; тел/факс.: (0362) 62-73-08, тел.: (0362) 62-72-97, моб. тел.: (067) 362-11-07



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2007p. 
На головну сторінку