Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №282 від 09.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нічого собі!

До Бога через хеві-метал: а чому б і ні?

До Бога через хеві-метал: а чому б і ні?

В обласному центрі пройшов вражаючий християнський рок-концерт

Хтось назвав подію, яка відбулася минулої суботи у Рівному, “оселедцем із молоком”. Адже “Бог” і “рок-музика” - здавалося б, поняття несумісні. Однак цей шаблон зруйнували відомі рівненські протестантські рок-гурти “Снігопад”, “Крик душі” та “Есхате х’Ора”. Музиканти під панк-рок та хеві-метал славили Бога.

...Організатори були розкуті і закликали відвідувачів “відриватися по повній”. Публіка відразу “ожила” - молодь під важкий ритм гітар підстрибувала мало не до стелі, свистіла та енергійно плескала в долоні, вигукуючи: “Бог фореве!”, “Рок фореве” тощо.

Слова пісень “...Ісус - наш спаситель”, “...вихід є - повір у Бога”, “...Він створив небо і землю...” - пробивалися крізь “важкі” акорди гітар. Атмосфера панувала така ж, як на традиційному рок-концерті, однак тут не було місця алкоголю, наркотикам та агресії.

Лідер гурту “Есхате х’Ора” пан Олег зазначив, що християнський рок-концерт “Ти не один” такого масштабу проводився у Рівному вперше. Він показав, що розважатися можна і в протестантському середовищі. Наступний християнський рок-концерт, найімовірніше, відбудеться влітку. На Рівненщині діють близько десяти протестантських християнських рок-гуртів.

09.03.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2007p. 
На головну сторінку