Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №961 від 23.04.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Кутаби з зеленню

Кутаби з зеленню

На 8 штук: 1 ст. теплої води; дрібка солі; близько 500 г борошна. Для начинки: 400 г зелені (шпинат, щавель, кінза, петрушка, кріп, черемша але обов`язково має бути суміш); 100 г зеленої цибулі; 200 г розсольного сиру (моцарела, бринза, адигейській).

Для тіста сіль розчиняємо у воді, додаємо борошно, але не все – спочатку більшу половину, а тоді будемо підсипати, щоб тісто не вийшло забитим. Тісто має бути м`яким, кладемо його у пакет, пакет – в холодильник не менше ніж на годину.

Для начинки зелень миємо, сушимо. Зелену цибулю підсмажуємо до появи аромату, буквально кілька хвилин, додаємо зелень, солимо і за 2-3 хвилини вимикаємо вогонь. Даємо трохи охолонути і додаємо натертий сир.

Далі все як і для чебуреків: розкачали тісто, виклали начинку і обсмажуємо. І ось тут пішли відмінності – смажимо на сухій сковорідці до появи коричневих плямок, готові кутаби змазуємо розтопленим маслом.

Подаємо відразу.

23.04.2020



Рівне-Ракурс №10 від 23.04.2020p. 
На головну сторінку