Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №282 від 09.03.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Експрес-опитування

Даруйте жінкам квіти та парфуми - не прогадаєте!

Даруйте жінкам квіти та парфуми - не прогадаєте!

Напередодні 8 Березня журналіст “Рівне-Ракурсу” запитав у відомих жінок області, який подарунок їм найбільше запам’ятався, і що б вони хотіли отримати на цьогорічне “жіноче” свято?

Тетяна РЕДЮК, депутат міської ради:

- 8 Березня - це не просто “жіноче” свято. Це ще й свято Весни. Тому, на мою думку, найкращим подарунком для жінки в цей день є квіти. Я, наче дитина, радію, коли отримую троянди, лілеї, підсніжники. А ще приємно, коли дарують польові квіти.

Євгенія МОСІЮК, начальник Рівненського обласного управління у справах захисту прав споживачів:

- До цього свята я ставлюся як до дня народження Рози Люксембург. Та й взагалі, я не люблю отримувати подарунки - значно приємніше їх дарувати.

Наталя МАРКОВА, директор ПП “Віннер Форд Рівне”:

- Ставлення до подарунків змінюється з роками. Зараз мені приємно було б отримати у подарунок хорошу книгу. Яку саме? Напевно, історично-філософського змісту. Переконалася, що більшість жінок радіють квітам та якісним парфумам. (Отож, чоловіки, можете взяти до уваги! - авт.).

Наталія ГАЛАГУЗ, директор Березнівського ліцею-інтернату спортивного профілю:

- Як і кожна жінка, люблю квіти. Особливо - квітучі вазони. Однак, так повелося, що чоловіки, переважно, вибирають “практичні” подарунки. Найбільше ціную в цей день увагу представників сильної статі.

Ганна ЧАЙКА, головний лікар Рівненського пологового будинку №2:

- Щирі слова запам’ятовуються, мабуть, найбільше. Цього року найкращим подарунком для мене було б завершення ремонту в пологовому будинку. А ще, на 8 Березня передбачається приїзд моєї доньки зі Львова. Це теж подарунок!

Опитувала Ольга ДОЛЯ

09.03.2007



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2007p. 
На головну сторінку